Európa Liga

Ismét gólokkal nyernénk az Arsenal-Benficán

  • Tomihmv

Múlt héten underral nyertünk a felek odavágóján, ezúttal viszont fordulhat a kocka.

Csütörtökön már a visszavágókat rendezik az Európa Liga legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcokban, amelyek közül ezúttal is kiemelkedik az Arsenal és a Benfica összecsapása. A felek az odavágón, Rómában 1-1-re végeztek, vagyis élvezetes második meccsre lehet számítani. A járványügyi helyzetnek köszönhetően a visszavágót is semleges pályán, Pireuszban vívják a felek, vagyis az angolok is elveszítették a hazai pálya előnyét.

Az Ágyúsok továbbra sincsenek a topon, a múltheti EL-csatát követően a Premier League-ben a Manchester Cityvel néztek farkasszemet otthoni környezetükben, de kapituláltak. Sterling gyors góljával az Égszínkékek mind a három pontot elvitték az Emirates Stadionból.

A felemás forma mellett viszont kiemelendő, hogy az Arsenalból biztosan csak Holding marad ki csütörtökön sérülés miatt, míg Thomas Partey kérdéses, a többiek egytől egyig bevethetőek lesznek.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A portugálok sincsenek életük formájában, hiszen igaz, hogy az elmúlt hat tétmeccsükön nem kaptak ki, de ezekből csak kettőt nyertek meg és zsinórban három ikszet követően lépnek pályára hétközben.

Ugyanakkor, az Arsenalhoz hasonlóan, ők is pozitív előjelekkel léphetnek pályára, legalább is abból a szempontból, hogy mindössze két hiányzóval (Jardel és André Almeida is sérült) kell számolniuk.

A felek számára élet-halál a sorozat, mivel nagyjából már csak itt alkothatnak maradandót. A visszavágót 1-1-ről indítják, vagyis a papíron idegenben lévő Benfica lesz lépéskényszerben. A portugáloknak mindenképp gólt kell szerezniük, ha tovább akarnak jutni, de az Arsenal sem ülhet rá az eredményre, mert az könnyen megbosszulhatja magát.

Mindezek tükrében, ha nem is várható nyíltsisakos találkozó, de nyíltabb meccset várunk, ahol jó eséllyel születik legalább három gól, így erre fogadunk.

{"headTitle":"Arsenal - Benfica","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-25 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Több, mint 2,5 gól","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3497184] 2021-02-25 18:55:00 Arsenal - Benficax;