Bajnokok Ligája

Mourinho után Guardiola is tiszteletét teszi Budapesten

A Mönchengladbach a Puskás Arénában fogadja a Manchester Cityt, amely találkozó igen egyértelműnek tűnik.

Két mérkőzést rendeznek szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek odavágói közül, az Atalanta-Real Madriddal korábban már foglalkoztunk, jelen cikkünkben a Mönchengladbach-Manchester City ütközetet vettük górcső alá. A találkozót a járványügyi helyzetnek köszönhetően Magyarországon, a Puskás Arénában rendezik.

A németek nem várják túlságosan jó előjelekkel a találkozót, csapnivalóan teljesítenek ugyanis mostanság. Az utolsó öt tétmeccsük közül mindössze egyet, a Stuttgart elleni kupatalálkozójukat tudták megnyerni, ezen kívül két döntetlent és két vereséget tudnak felmutatni. Pedig a Wolfsburgon kívül nem játszottak topcsapattal, a hétközi BL-találkozóra például a 17. helyezett, Mainz elleni hazai vereséggel hangoltak.

Jó hír ugyanakkor a fekete-fehér szimpatizánsok számára, hogy nem lesz hiányzójuk a Manchester City ellen, ugyanis se eltiltottjuk, se sérültjük sincs.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ám így sincs túl sok esélyük az angolok ellen. A vendégek ugyanis életük formájában vannak, immáron zsinórban 18 (!!!) megnyert tétmérkőzéssel a hátuk mögött utaznak a Puskás Arénába. Ami óriási fegyvertény, ráadásul most már azt sem lehet mondani, hogy nem játszott volna topcsapatokkal Guardiola alakulata, hiszen az utolsó három fellépésén a Tottenhamet, az Evertont és az Arsenalt fektették két vállra az Égszínkékek.

A parádés forma mellett különösebb hiányzójuk sincs,szerdán egyedül Aké marad ki a csapatból sérülés miatt, aki az elmúlt 15 találkozón nem volt bevethető, vagyis nélküle is megy a szekér a gárdának.

Adott tehát egy bombaformában lévő, jóval minőségibb csapat, amely semleges pályán játszik egy gödörben lévő gárdával. A bukmékereknél ennek köszönhetően igen egyértelmű a mérkőzés, amivel teljesen egyetértünk, avagy úgy véljük, hogy a City akár már az első találkozón eldöntheti a továbbjutó kilétét, vagyis könnyedén nyerhet legalább két góllal Budapesten.

{"headTitle":"Mönchengladbach - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City -1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3497086] 2021-02-24 21:00:00 Mönchengladbach - Manchester Cityx;