Magyar Kupa

Rég rendeztek ilyen egyértelmű FTC-Vidi meccset

  • Tomihmv

A felek pár hét leforgását követően ezúttal a Magyar Kupában mérik össze tudásukat.

Hét mérkőzést rendeznek szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntői közül, s nagyjából minden szem a szuperrangadóra tapad, avagy a Ferencváros-Fehérvár csörtére. Igaz, gyorsan jegyezzük is meg, hogy az előjelek alapján nem kérdés, hogy mely együttes jut majd tovább.

Mindez a fehérváriaknak köszönhető, akik ritka pocsék formában várják az összecsapást. A vendégek tavasza ugyanis enyhén szólva is kritikán aluli, nagyobbnál nagyobb pofonokat kapnak hétről hétre. 

Egy edzőváltással megpróbálták kizökkenteni a játékosokat a klubvezetők, azonban Márton Gábor helyére érkezett Szalai Tamás sem tudta felrázni a garnitúrát, hétvégén óriási meglepetésre, hazai pályán, 1-0-s előnyből sikerült kikapniuk 3-1-re a sereghajtó Diósgyőr ellen.

Ennél már nem igen van lejjebb (a bajnokságban már hat pont a hátrányuk a második helyezett Puskás Akadémiával szemben, míg a negyedik pozícióban lévő MTK beérte őket) vagyis de, ha hét közben kiesnek a Magyar Kupából, amire minden esélyük megvan.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A Ferencváros ugyanis perpillanat minden téren a vendégek fölé nő, amit jól példáz az is, hogy néhány hete 2-0-ra tudott nyerni ellenük. Azóta háromszor léptek pályára a zöld-fehérek két siker (szombaton a Honvédot nyomták le) és egy döntetlen a mérlegük.

A bajnokságot gyakorlatilag már behúzták, viszont a kupában szeretnének maradandót alkotni, Szerhij Rebrov még nem nyerte meg csapatával ugyanis ezt a sorozatot, de feltett szándéka az, hogy idén a kupában is csúcsra juttatja gárdáját, vagyis duplázni tud.

"Az előző két idényben idő előtt kiestünk a Magyar Kupából, tehát van mit javítanunk a korábbi szereplésünkön. A játékosok is tisztában vannak az elvárásokkal, pontosan értik, hogy miért fontos a csapatnak és a klubnak is a Fehérvár elleni mérkőzés. Szeretnénk felülmúlni a korábbi évek kupaszereplését, mindent megteszünk szerdán is, hogy versenyben maradjunk" - mondta az ukrán tréner a fradi.hu-nak.

Nagy a fogadkozás a vendégeknél is, de a teher kőkeményen az ő vállaikat nyomja, amit szerintünk újfent nem bírnak majd el. Avagy amondóak vagyunk, hogy a Ferencváros pár hét leforgása alatt másodjára is legyőzi a Vidit, és bejut a legjobb nyolc közé az MK-ban.

{"headTitle":"Ferencváros - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-24 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3532448] 2021-02-24 17:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;