Magyar Kupa

Könnyedén folytatódhat a Loki-gála

  • varin

Debrecenben egy hét alatt minden megváltozott, ennek pedig kiütés lehet az eredménye.

Kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a Debrecen vasárnap Szegeden, a Lokinál úgy tűnik, rövidtávon is kijött az edzőváltás jelentősége. A személybeli változtatások mellett a Loki-játékosok motiváltnak tűntek, az idegenbeli fölényes siker alkalmával pedig többen is klasszis játékkal rukkoltak elő. Ezek után a Siófok legyőzése a kupában nem okozhat problémát.

{"headTitle":"Debrecen-Siófok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-24 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Siófok","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A két csapatnak igen friss élményei lehetnek egymásról, hiszen január 31-én összecsaptak a Nagyerdőben. Akkor a Loki nagyon gyenge játékkal rukkolt elő, ám a korai gól és a pocsék játék ellenére is fordítani tudtak a keletiek, méghozzá Szécsi Márk duplájával.

Jó formáról azonban nem lehet beszélni a Balaton-parti csapat esetében, hiszen tavasszal négy meccsből hármat is elbukott Waltner Róbert csapata. A Siófokra nem vár igazán könnyű tavasz, hiszen néhány rossz meccs és a csapat akár ki is eshet, így különösen fontos lenne, hogy a hétvégi, Szeged elleni meccset hozzák a sárga-kékek.

Kaszálj MK-tippekkel!
A Magyar Kupa-játéknapok hagyományosan a profi tippmesterek legerősebb napjai. Csatlakozz a nyerők táborához és kaszálj te is, ahogyan a profik!

Aligha prioritás bármelyik oldalon a Magyar Kupa, ráadásul hétvégén mindkét fél fontos bajnokit játszik (a Loki a Vasast látja vendégül). A hazai pálya és a bőségesebb keret azonban egyértelművé teszi, melyik csapat is nyerhet. A Lokinál bizonyosan fontos, hogy a Szeged ellen megszerzett lendület ne csak ideiglenes legyen, így pedig Szécsiék ezúttal sima győzelmet arathatnak.

{"headTitle":"Debrecen-Siófok","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-24 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen -1.5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3532451] 2021-02-24 16:00:00 DVSC - Siófokx;