Sportfogadás

Ezért nem számít semmit, hogy mennyit nyertél ezzel a tippel!

  • varin

Óriási hiba a bukitól, nagyon szép kaszálás a Logibeten. Újabb példa arra, mi az egyetlen, ami számít a sportfogadásban.

Minden a tervek szerint alakult hétfő este a Fürth-Kiel német másodosztályú bajnokin, úgy zöldült a hónap egyik legerősebb tippje, ahogy azt el is vártuk. Ugyan a tökéletes tippsorba egy sárga miatt hiba csúszott (ejnye, Gräfe...), ám a tanulságokat így is levonhatjuk, a Logibeten szerzett 24 egység profitot pedig zsebre vághatjuk!
 

A záróodds, mindig csak a záróodds!


Egy tippet szinte semmi sem értékel jobban, mint az, hogy mennyivel sikerült megvernünk a záróoddsokat. A fogadóirodák által a mérkőzés kezdésének pillanatában meghatározott számok állnak ugyanis legközelebb a valósághoz, hiszen ekkorra a piac már beárazta a valós esélyeket. A hétfői német meccsen pedig olyan extrém módon sikerült megvernünk a closing line-t, amelyre ilyen oddstartománynál és ilyen ligában rendkívül kevés a példa.

Az általunk 1.88-ért megfogadott 4.5 lap alatti opció ugyanis a kezdés előtt 1.23-ért volt fogadható, míg a 3-szoros szorzójú 3.5 lap alatt csupán 1.61-ért.

Ekkora oddsváltozás jelzi, mekkora hihetetlen nagy értéket vadásztunk le, ez pedig hosszútávon sokkal fontosabb, mint az, hogy a meccsen 1 vagy 8 lap lett a végén. Persze azért a nap végén jobb a szánk íze a nyertes tippel, de az értéket nem befolyásolja a kimenetel.

 

Nem sok piacon lehet ez így megtenni!


A lapos fogadások szépségét domborította ki ismételten ez az eset. Ez a speciális piac az a hely, ahol gyorsasággal és szakértelemmel könnyedén le lehet győzni a fogadóirodákat. A Fürth-Kiel meccs is pontosan ez a példa, hiszen a bukmékerek a bíró személye előtt publikálták a határt és az oddsokat, amely kapitális hiba. A value pedig Gräfe személyében meg is érkezett, ráadásul az oddsok hosszú percekig éltek még, így azok is busás profitot hajthattak fel, akik későn eszméltek.

Előfizetőnk (vasero) nagy nyerő szelvénye

Kevés olyan fogadási típus van, ahol az az ember érzése, hogy a fogadóiroda áll be a sorba a pofonért, de amikor egy buki hagyja magát megelőzni azzal, hogy oddsokat publikál, majd a bíró személye után is csak lassan változtatja azt, akkor azért jár a sör a buta oddsmestereknek is.

Természetesen az ilyen szélsőséges eset viszonylag ritka, hiszen a bírók 90%-ával a 4.5-ös line még akár jó is lehetett volna, de a maradék 10%-kal rendkívül értékes fogadást köthettünk.

 

A profi tippmesternek nem (csak) a nyertes tippért fizetsz!


A nyertes tipp hosszútávon ugyanis együtt jár azzal, ha valaki képes levadászni az értéket. Rövidtávon minden nyertes tipp nagyon jó, hosszútávon viszont sokkal többet érsz néhány nagyon értékes, de vesztes tippel, mint az értéktelen nyerőkkel, hiszen előbb-utóbb a tendencia kötelező jelleggel megfordul.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

A profi tippadás egyik rákfenéje, hogy mindig, mindenki azonnali eredményeket vár el, holott ez egyszerűen lehetetlen. Ha azonban valaki megfizeti a tippmesterek szakértelmét és idejét, akkor jobb esetben képes arra, hogy hosszútávban gondolkozik, az elemzések, okfejtések és végül az eredmények is meghozzák a gyümölcsét.

Bízz tehát te is a tippmesterekben! Adj hitelt olyan "apróságoknak", mint a letölthető tipptörténet, a tökéletesen visszakereshető statisztikák és a hiteles, nem manipulált számok. Ezt ugyanis ma Magyarországon gyakorlatilag csak a Logibeten kapod meg!

Végezetül pedig íme az egyik legrégebbi előfizetőnk, vasero további szelvényei a tegnapi kaszálásból: