Bajnokok Ligája

Ezek Owen tuti tippjei a keddi és szerdai BL-meccsekre

megosztom

Az angolok aranylabdása ismét tippelésre adta a fejét. Te melyiket vállalod be?

Néhány órán belül folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, kedden és szerdán ismét két-két párharcra kerül sor. A menü ezen a héten is pazar, hiszen többek között olyan csemege is terítékre kerül, mint az Atlético Madrid - Chelsea összecsapás. 

A mérkőzéseket már több irányból körüljártuk, most pedig lássuk, hogy az angolok aranylabdása, Michael Owen milyen tippeket szemelt ki az előttünk álló négy párharca.

A Liverpool egykori gólvágója a múlt heti meccseken 50%-os találati aránnyal dolgozott, ám így is profitot lehetett realizálni a tippjeivel, miután a Barcelona - PSG-n egy 5.70-es (!), míg a Lipcse - Liverpoolon egy 2.34-es oddsot vadászott le. 

Owen ezen a héten kicsit óvatosabbra vette a figurát, hiszen az Atlético - Chelsea-n az igencsak tutinak tűnő 2.5 gól alatti opciót választotta, míg a másik keddi meccsen, a Lazio - Bayern Münchenen egyszerűen vendégsikert vár. 

A szerdai meccsekre már becsúszott egy vagányabb tipp, az Atalanta - Real Madrid párharcra ugyanis úgy húzta be a kettest, hogy megfűszerezte a mindkét csapat betalál lehetőséggel, így pedig 4.50-es oddsot kapunk. A még nem említett meccsen, a Borussia Mönchengladbach - Manchester Cityn kétgólos vendégsikert jósol. 

Ha ezeket a tippeket kombiban küldjük játékba, akkor 22.72-szeres pénz ütheti a markunkat a Bwinen. Te bevállalod?

Ami Owen pontos eredmény megérzéseit illeti, az Atléticótól 1-0-s, a Bayerntől 2-0-s, a Real Madridtól 2-1-es, míg a City-től 2-0-s győzelmet vár. 

{"headTitle":"Owen tippjei","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético - Chelsea: 2.5 gól alatt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Lazio - Bayern: Bayern nyer","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Atalanta - Real Madrid: Real Madrid nyer és mindkét csapat betalál","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Mönchengldbach - Manchester City: Hendikep 1-0 City","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom