Angol foci

Egyre jobban fizet, hogy a Liverpool lecsúszik a BL-ről

megosztom

Újabb vereségével kicsúszott a TOP5-ből a Premier League-ben a bajnoki címvédő Liverpool. A bukik szerint veszélyben a vörösök BL-indulása.

Az Everton ellen is alulmaradt a Liverpool a hétvégén, ezzel Jürgen Klopp együttese sorozatban a negyedik mérkőzését bukta el a PL-ben. Ilyen szériára még nem igen volt példa a német tréner regnálása alatt, így nem csodálkozhatunk azon, ha megindultak a találgatások a menedzser esetleges elbocsájtásáról. 

Liverpool#eng-liverpool#5

Persze a Liverpool szenvedésének nem feltétlenül Klopp személye az oka, sokkal inkább okolható az a példátlan sérüléshullám, amely egész szezonban a csapatot sújtja. A Liverpool esetében ráadásul szembetűnő, hogy a sérülések bizonyos posztokat teljesen ellehetetlenítenek a csapatnál, a védelem és a középpálya oszlopainak távollétében pedig a Liverpool képtelen arra a megbízható és kiegyensúlyozott teljesítményre, amely az elmúlt 3-4 évben jellemző volt rá. 

Az Everton elleni elvesztett derby után a Liverpool visszacsúszott a hatodik helyre a PL tabelláján és bizony reális a veszélye annak, hogy a vörösök lecsúsznak a BL-indulást érő első négy hely valamelyikéről. 

{"headTitle":"Premier League 2020/21 - Első négyben végez ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-27 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool - IGEN ","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool - NEM ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ahogy az oddsokból is látható, bizony a fogadóirodák abszolút komolyan veszik ennek a lehetőségét. Persze ez nem véletlen, hiszen elképesztően nagy a harc Premier League-ben. A Manchester City bajnoki címét aligha veszélyeztetni bármi is, a maradék három helyre viszont 6-8 csapat is pályázik. 

Jelen állás szerint a Manchester United és a Leicester bizakodhat, a West Ham United szereplése egyelőre meglepetés, viszont a Chelsea három fórral vezet a Pool előtt, és Tuchel érkezése óta jóval meggyőzőbbnek is tűnik. A Liverpoollal azonos pontszámmal áll az Everton, négy egységgel lemaradva követi a Tottenham, amely lassan már inkább az Európa Liga megnyerésével érheti el a nagy pénzt jelentő BL-indulást. 

A Liverpool tehát nincs könnyű helyzetben és a következő hetekben a sorsolása sem lesz egyszerű. Legközelebb a Sheffield otthonába vizitál, majd fogadja a Chelsea-t és a Fulhamet, majd jön a Wolverhampton és az Arsenal elleni idegenbeli rangadó. 

Szerinted odaér a legjobb négybe szezon végén a Liverpool? 

 

326380
bet365

 

megosztom