Darts

Dartsgurunk csütörtöktől vasárnapig akcióban - tarts vele!

Rajtol a Super Series, ez pedig MoneyMaker_Cesc18 egyik kedvenc fogadási terepe.

Idén a Players Championship első 12 versenyét három szériában rendezik meg. Az elsőre február 25 és 28 között kerül sor az angliai Boltonban. Ezt a lebonyolítási formát már tavaly is láthattuk, akkor nyáron, ősszel és télen rendeztek hasonló dartsmaratonokat. 

Ezeken a versenyeken a komplett PDC mezőnye elindul, beleértve természetesen a közvetlen elitet is. Láthatjuk tehát a világelső Gerwyn Price-t, Michael van Gerwent, Peter Wrightot, Gary Andersont, de tábla elé áll az a Raymond van Barneveld is, aki visszatért a profik közé. 

Dartsgurunk, MoneyMaker_Cesc18 kifejezetten szereti ezeket a versenyeket, így az első Super Series hétre is nagy fókuszt helyez. 

"Jók ezek a 4-5 napos sorozatok, fogadás szempontjából nagyon izgalmas terep. Gyorsan pörögnek az események, ezáltal gyorsan is kell reagálni a friss oddsokra. Bőven lehet levadászni +EV-s tippeket, ha pedig Fortuna asszonysága is velünk van, akkor szép profitot lehet realizálni egy-egy ilyen Series végén. Reméljük a befektetett munka megtérül majd."

 

Hol lehet látni MoneyMaker_Cesc18 Super Series-tippjeit?
 

  • Dartsgurunk a tippjeit az élő csatornáján osztja meg, amely a Hathárom és Logibet közös Discord-szerverén található, illetve kerülhetnek ki tippek a Logibetre is.

 

Hogyan tudok csatlakozni?
 

  • Ehhez nem kell mást tenni, mint ingyenesen regisztrálni a Discordra, majd ide kattintva csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez.
     
  • Ezt követően szükséges lesz egy Logibet-előfizetés - bármelyik csomagot választod, az élő csatornák elérhetővé válnak számodra!
     
  • Utolsó lépésként ezen az oldalon add meg a szükséges adatokat, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt szobákhoz.

 

>>>SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI
ÉS LÁTNI MONEYMAKER_CESC18 TIPPJEIT!<<<