La Liga

Ázsiai fogadásokkal kockáztatnánk a Sevilla bajnokiján

  • mr.blonde
megosztom

A bajnokságban sorozatban öt győzelmet számláló Sevilla az Osasuna vendége lesz hétfő este.

A Real Madrid mellett a Sevilla lehet a forduló nyertese, amennyiben megnyeri a mérkőzését felléphet a dobogó harmadik fokára, megelőzve a Cadiz ellen csak remiző Barcelonát. Az andalúzok a bajnokság legjobb formában lévő csapatának számítanak, hiszen az utolsó öt bajnokin 15 pontot gyűjtöttek, így természetesen az Osasuna elleni is esélyesnek számítanak. 

A pamplonaiak viszont nem fogják olcsón adni a pontokat, hiszen ők is megindultak felfelé, az Eibar és a Levante felett aratott sikereknek köszönhetően eltávolodtak a kieső zónától. 

Csapathírek 

A hiányzók terén az Osasuna áll rosszabbul, hiszen Facundo Roncaglia, Jony, Rubén Martínez, Iñaki Álvarez, Zabarte sincs bevethető állapotban, míg Julen Lopetegui Acuna és Ocampos játékéra nem számíthat csupán. 

[3424273] 2021-02-22 21:00:00 Osasuna - Sevillax

Mire érdemes fogadni? 

A Sevilla egészen elképesztő szériát fut, hiszen a kupameccseket is számítva hét találkozó óta hibátlan és ráadásul még csak gólt sem kapott. Emiatt a mérkőzés góljaira kínált határok nagyon alacsonyak, hiszen a vendégek védelme az Osasunánál erősebb csapatokon is kifogott. Bár a Borussia Dortmund elleni BL-meccsen a Sevilla 3-2-es vereséget szenvedett, hétfő este visszatérhetnek a helyes útra. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE
ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ebből az irányból közelítenénk meg a mérkőzés piacait. Az ázsiai hendikepes opciók közül a Sevilla -0,25-ös opció 1.70-es szorzó környékén fogadható, amivel iksz esetén a tétünk felét visszakapnánk. A Sevilla góljaira is találunk kedvező opciót, az O1.25 ázsiai csapatgólra közel kettes szorzót kaphatunk. Ennél a tippnél legalább két Sevilla-gól kell a zöldüléshez, egy találatnál tétünk felét visszakapjuk, 0 vendéggól esetén pedig veszítünk. 

{"headTitle":"Osasuna - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Sevilla -0,25","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Csapat 2 összes gólja - 1.25 felett ","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Szerinted mire érdemes fogadni ezen a meccsen?  

[3424273] 2021-02-22 21:00:00 Osasuna - Sevillax;
megosztom