Bundesliga

Szerinted reális ez a nyolcszoros odds?

 • gb1
megosztom

A címvédő Bayern előnye két pontra olvadt a német élvonalban, a bukik szerint azonban így sincs veszélyben a csapat.

Legutóbb karácsonykor írtunk a Bundesliga végső győztesének piacáról, ám azóta sok minden változott. A hétvégi, 22. fordulóban a Bayern megégett a Frankfurt otthonában, a Lipcse pedig legyőzte Dárdai Pál Hertháját és ahogyan az alábbi tabellán is láthatjátok, a Bikák így feljöttek közvetlenül a címvédő nyakára.

327185

Gulácsiék tehát továbbra is versenyben vannak a Salátástálért, a Német Kupa győzelemre pedig már a legesélyesebbek a bukmékerek szerint. Ha ilyen szorosan haladnak tovább a felek, akkor a sorsdöntő összecsapás a 27. fordulóban, április elején jöhet, amikor a Bayern a Red Bull Arenában lép majd pályára - remélhetőleg akkor a Lipcse már Szoboszlai Dominikkal a fedélzeten fogadja a címvédőt. 

Tudtad? A Bundesliga 2020/21-es szezonja előtt @21-szeres pénzt ért Lipcse végső győzelme, karácsonyra ez @13-szorosra olvadt, jelen állás szerint pedig @8-szoros összeget fizet.

Az Unibetet nem hatotta meg túlzottan, hogy a Bayern a klasszisokkal gyengébb Bielefeld, majd a Frankfurt ellen is értékes pontokat veszített, két hét múlva pedig jön az újabb Klassiker. Persze tény, hogy a végelszámolás még nagyon messze van, a rutin és a keret minősége pedig a bajorok felé billenti a mérleget, de az eddigiek alapján mégis úgy látjuk, lehet érték a kissé leírt Lipcse szorzójában. Amint az iroda számaiból láthatjuk, a Dortmund amúgy már kiszállt a harcból, sőt kijelenthetjük, hogy kétesélyes maradt a Salátástál sorsa.

{"headTitle":"Bundesliga 2020/21 - Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-06-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"RB Leipzig","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Eintracht Frankfurt","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wolfsburg","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"101.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 20. 000 HUF értékű kockázatmentes fogadást?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást egy sporteseményre.
   
 • Amennyiben az első fogadásod veszít, az Unibet visszatéríti a téted 20. 000 HUF-ig.
   
 • A visszatérített bónusz készpénzben csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

unibet
megosztom