NBA

Pontszámmal dupláznánk LeBronék meccsén

megosztom

A Lakers hétfő éjjel az egyre jobban teljesítő Wizardsot fogadja, mi pedig az o/u piacot szemeltük ki ezúttal.

A Királynak muszáj lesz a hátára vennie a csapatot. Fotó: Archív

A Russel Westbrook vezényletével új erőre kapó, négy meccses győzelmi szériában lévő Washington hétfőn a Staples Centerben lép pályára, nem meglepő módon komoly underdogként. Pedig a címvédő háza táján akadnak gondok bőven, elég csak megnézni az utóbbi összecsapásaikat, a sérültekről nem is beszélve.

{"headTitle":"LA Lakers-Washington Wizards","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lakers","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Wizards","odds":"3.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Westbrook tényleg nagyon elkapta a fonalat, hiszen a Boston elleni siker alkalmával egy lepattanóra volt a tripla-duplától, azóta viszont mindhárom meccsen összehozta azt. Beal is fenomenális a szezonban, hiszen 32.8 pontot átlagol, de a védekezésben is rendre nagyot alakít.

A Lakersnél a kulcskérdés Anthony Davis sérülése. A játékos a parketta mindkét oldaláról nagyon hiányzik, ez pedig az eredményekben is látványosan megmutatkozik. A Wizards elleni meccset ráadásul Schrödernek is ki kell hagynia, tehát az oddsokat nem biztos, hogy reálisan lőtték be a bukik, főleg, hogy az utóbbi 4/3 meccset bukta a csapat.

Trendek

 • A Wizards utolsó 5/5 meccsén underes eredmény született
 • A Wizards utóbbi 8/6 meccsén under született, amikor underdog volt a csapat
 • A Lakers utóbbi 5/5 meccsén under született, amikor az előző meccsen kikapott
 • A Lakers utóbbi 11/8 meccsén jött az under, amikor az ellenfél az előző meccsen legalább 100 pontot dobott
 • A Lakers utóbbi 15/11 meccsén under született, amikor ATS vereségről érkezett a csapat

A line 6.5 pontról indult, ami valóban elgondolkoztató, mi viszont ezúttal a pontokat szemeltük ki. A trendek között szemezgetve kitűnik ugyanis, hogy arányaiban lényegesen többször jött ez a forgatókönyv a felek utóbbi meccsein és mivel elég magasra lett húzva a határ, így hétfőn ezzel próbálkozunk.

{"headTitle":"LA Lakers-Washington Wizards","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-23 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"226,5 pont alatt","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom