NB I

Süllyedhet még ennél is mélyebbre a Vidi?

  • Tomihmv
megosztom

Az edzőváltást követően a fehérváriak a sereghajtó Diósgyőrt látják vendégül.

Előttem az utódom, avagy a Vidi szakmai munkáját immáron Szalai Tamás irányítja. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton három mérkőzés kerül terítékre az NB I-ben, amely meccsek közül jelen cikkünkben a Fehérvár-Diósgyőrrel foglalkozunk.

A hazaiak ritka pocsék formában vannak, hiszen a tavasz során a bajnokságban mindössze egy találkozót, - még a rajton az Újpestet kapták el - tudtak megnyerni. Azóta egy döntetlen mellett négy vereség a mérlegük, így nem volt meglepő, hogy a klubvezetése edzőváltás mellett döntött.

Márton Gábor helyét ideiglenesen Szalai Tamás vette át, aki borítékolható, hogy mindent megpróbál majd, hogy kihozza csapatát a gödörből. Az újdonsült szakvezető egyébként a szokásos hiányzok mellett Kovács Istvánra nem számíthat a hétvégén.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A Diósgyőr sincs jó passzban, és akkor finoman fogalmaztunk. A borsodiak bombameglepetéssel indították a 2021-es esztendőt (1-0-ra nyertek a Ferencváros otthonában), ám azóta csak a Kisvárdát tudtak legyőzni. Hozható és hatpontos meccseken maradtak alul, vagy csak remire voltak jók, így volt ez például a Budafok, vagy múlt héten az Újpest ellen.

Zoran Zekic mester az elmondása szerint a héten megpróbált lelket önteni az életükért küzdő labdarúgókba, nagy kérdés, hogy ez, hogyan sikerült. Az viszont biztos, hogy Zivulic és Max visszatér, ugyanakkor Iszlai, Polgár, Danilovic és Molnár nem áll a horvát edző rendelkezésére.

Mindkét csapat számára élet-halál a három pont megszerzése, a vendégeknek azért, hogy ne szakadjanak le jobban a mezőnytől, míg a hazaiaknak azért, hogy beérjék a második helyen álló Puskás Akadémiát. Kőkemény eredménykényszer van tehát mindkét oldalon, ami mellé, ha hozzátesszük, hogy egyik fél sincs élete formájában, akkor jó eséllyel ez a találkozó nem a gólokról szól majd.

Mindezek tükrében érdemes lehet kevés gólba fektetni, ezért megpróbálkozunk egy kevesebb, mint 2,75 gólos (ázsiai gólok) fogadással, amely tipp csak akkor veszítene teljesen, ha négy vagy több találat születne a találkozón.

{"headTitle":"Fehérvár - Diósgyőr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-20 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,75 gól (ázsiai gólok)","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3371048] 2021-02-20 17:00:00 MOL Vidi FC - Diósgyőrx;
megosztom