Sportfogadás

Nagyon meglepő, mikre fogadtak a magyarok 2020-ban!

megosztom

Több nem várt sportág is előtérbe került a legnépszerűbb fogadóirodánál.

Ritka információ birtokába jutottunk a Bet365-nek köszönhetően, az ugyanis szinte általános, hogy a fogadóirodák minden adatra rendkívül érzékenyek, amelyek a játékosaikkal vannak összefüggésben. Partnerirodánk azonban rendelkezésünkre bocsátotta a magyar játékosok által legnépszerűbb öt sportágat 2020-ban. Talán senkit sem fogunk meglepni azzal, hogy a labdarúgás végzett magasan az élen, a lista további elemei azonban tartogatnak meglepetéseket.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!


Mind a pre, mind a live piacokon a foci után egyértelmű nyertes volt a kosárlabda. Meglepő módon a magyar játékosok előszeretettel fogadnak NBA-re, amely megelőzve a kínai bajnokságot és az Euroligát.

Ha csak a mérkőzés előtti piacokat nézzük, a dobogó harmadik fokán a kézilabdát, negyedik helyén pedig a jégkorongot találjuk - érdekesség, hogy a hokinál az NHL csak a harmadik helyre fért fel a KHL és a Liga Pro Hockey Short mögé. Talán olvasóink képzeletében is egy olyan sportág jöhetne ötödik helyen, mint például az évről évre egyre népszerűbb darts, a rengeteg fogadási opcióval rendelkező tenisz, esetleg a snooker vagy a 2020-ban nagyot menő e-sport. De nem!

Az ötödik legnépszerűbb fogadási piac ugyanis a magyar játékosok körében a virtuális labdarúgás volt.

A virtuális sportokról tavaly igen sokat írtunk, a sportesemények szűkössége nem csak a fogadóirodákat ösztönözte alternatív piacok bevezetésére, de a játékosok számra is kiváló kikapcsolódásként szolgáltak.

A virtuális sportokba egyébként tényleg csak azok a versenysorozatok tartoztak, amelyeket a számítógép szimulált le, tehát sem a különböző e-sport-viadalok, sem pedig a hatalmasat menő FIFA nem értendő ez alatt.

A Bet365 még külön kiemelte azt is, hogy a foci és a kosárlabda után az élő fogadási piacon a harmadik legnépszerűbb sportág az asztalitenisz volt.

Erről éppen a napokban írtunk mi is, kiemelve, hogy habár ezek a keleti viadalok nem ritkán igen furcsa körülmények között zajlanak, fogadni rájuk azért nagyon-nagyon megéri, ha az embernek jó forrása van.

Mint az látható tehát, továbbra is a labdarúgás viszi a prímet minden tekintetben, ám egyszerre érdekes és üdvözlendő, hogy mennyire jól tudtak a fogadók akklimatizálódni az olyan újdonságokhoz, mint például a rövidpályás jégkorong, az asztalitenisz vagy éppen a virtuális sportok.

A bet365 kínálatával persze nehéz bármikor is unatkozni, így legyél akár kezdő, akár már rutinos sportfogadó, ez a bukméker egyszerűen nélkülözhetetlen a repertoárodból.

bet365
Bet365
megosztom