TipPics

Kapura lövésekkel kaszálni kapóra jöhet néha, íme a példa

megosztom

Olvasónk a Dortmund és a Juventus BL-meccseivel nyert partnerirodánk speciális piacáról szedett tippjeivel.

Lement a Bajnokok Ligája első négy egyeneses kieséses meccse és hát meglepetésekből nem volt hiány...Kimenetel szempontból talán egyedül a Liverpool győzelme volt benne a pakliban, bár az is simábban alakult a vártnál. A BL persze kifejezetten nehéz terep, ezért sok fogadó inkább a speciális piacok közül szemezget.

Partnerirodáinkban számtalan ilyen lehetőség van, "monowatts" nevű olvasónk pedig a kapura tartó lövéseket szúrta ki magának. Természetesen ehhez a fogadáshoz is fontos a megfelelő tájékozottság és a statisztikák ismerete, ne csak azért húzzunk be egy játékost, mert úgy érezzük, hogy nagyon megy neki. Ha például a Bajnokok Ligája góllövőlistáját immár nyolc góllal vezető

Haaland után böngészünk kicsit, láthatjuk, hogy a legrangosabb kupasorozatban 4,4 lövést ereszt el meccsenként, a Bundesligában pedig 15 meccsen 3.4-szer vette célba a kaput átlagban.

Ennek tekintetében az 1.5-line egyértelműen overért kiáltott, az pedig csak hab a tortán, hogy a norvég zseni úgy zöldítette a szelvényt, hogy két gólt is elhelyezett az előtte hét meccsen át egyet sem kapó sevillai csapat hálójába. Chiesa is kulcsfontosságú idegenbeli gólt szerzett, a kapura tartó lövéseinek száma pedig kettőn állt meg (ez utóbbi tippet egyébként mi is ajánlottuk cikkben), így olvasónk bő négyszerezni tudta pénzét az alábbi képen látható kettes kombival.
 

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és mint tudjátok, a TipPics kapuja mindig nyitva áll a nyertes, de a pechesen elúszott szelók előtt is!
 

Kattints a képre a többi szelvény eléréséhez!

 

Hogy miért is érdemes a bet365-ön játszani? Az ilyen és hasonló speciális piacok mellett állandó akcióként igénybe vehető labdarúgás gyűjtő bónusz és a korai kifizetés is!

 


Játssz Te is a bet365-ön és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom