Bajnokok Ligája

Ajándékodds a PSG-re? - kijöttek a visszavágók szorzói

megosztom

Kijöttek a visszavágók első szorzói, a PSG meglehetősen baráti oddson fogadható.

Kijöttek az első szorzók a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóira, az eldőlni látszó párharcok közül mindenhol az első meccsen jobb eredményt elérő együttesek a favoritok.

 

Dortmund - Sevilla

A németek 3-2-es győzelmükkel komoly lépést tettek a továbbjutás felé, hiszen a Sevillának így idegenben kell legalább kétgólos győzelmet aratnia. A visszavágóra a Dortmund 2.10-es szorzót kapott a bet365-ön, miközben a továbbjutásának oddsa 1.12.

{"headTitle":"Dortmund - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund ","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sevilla ","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Juventus - Porto

Az olasz bajnok Juventus mindkét félidő elején bekapott egy gólt Portóban, azonban Chiesa góljának köszönhetően mégis kedvező helyzetből várhatja a visszavágót. Az olaszoknak a továbbjutáshoz elegendő egy soványka 1-0-s győzelem is, erre pedig - mármint, hogy a hazaira - 1.50-es oddson fogadhatunk.  A portugálok sikere viszont nagyon magas, 7.50-es értékkel rendelkezik, ami az első meccs képe alapján meglehetősen csábító. Cristiano Ronaldóék továbbjutása egyébként jelenleg 1.61-es szorzóval kecsegtet.

{"headTitle":"Juventus - Porto ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus ","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Porto","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

PSG - Barcelona

Ahhoz képest, hogy a PSG felmosta a padlót a Barcelonával az első meccsen, a franciák újabb győzelme bőven kettes szorzó felett fogadható. Ez magyarázható a háromgólos előnnyel is, mindenesetre azért az érdekes, hogy az első meccsen a katalánok sikere csak 1.75-ös oddson zárt, vagyis ehhez képest is magas ez a 2.20.

Ha hozzátesszük, hogy a Barcának elvileg támadnia kéne a továbbjutáshoz, amivel megadja a lehetőséget a PSG-nek a gyors kontrákra, akkor bizony találunk értéket a hazai sikerben. A PSG -0.25-ös ázsiai hendikep 1.88-ért kifejezetten tetszetős. A Barca-fanok sem panaszkodhatnak, hiszen Messiék sikere kereken hármas szorzón pakolható.

{"headTitle":"PSG - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG ","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

Liverpool - Leipzig

Gulácsi Péterék 2-0-s vereségével valószínűleg ez a párharc is eldőlt, hiszen nehéz elképzelni, hogy a német ebből a helyzetből fordítani tudjanak. A vörösök újabb győzelmét 1.95-ön hozták ki a bet365-ön, míg a németek győzelme 3.50-es szorzót kapott.

Háromesélyben nem könnyű azért jósolni erre a meccsre, de a továbbjutás kérdése eldőlt, hiszen ezen a piacon 1.062-es oddsot kapott a Liverpool.

{"headTitle":"Liverpool - Leipzig ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leipzig ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted melyik szorzókban van érték?

megosztom