Premier League

Veszélyben Jürgen Klopp állása - abszurd oddsváltozás egy hét alatt

megosztom

A buki szerint Klopp menesztésére van a legnagyobb esély a Premier League edzői közül.

ÉRDEKESSÉG: Jelen cikkünk még múlt héten íródott, ám az Unibet kínálatából folyamatosan lekerülő piac okán nem tudtuk publikálni. A cikk így kissé más "hangvételt" kapott, az eredeti cím még az lett volna, hogy "Azért ennél több esélye van, hogy kivágják Kloppot". Ekkor Klopp menesztésére még 51-szeres szorzó volt...


Hétvégén újabb fájó vereséget szenvedett a Liverpool, Klopp tanítványai ezúttal Leicesterben hasaltak el, ez pedig már sokadik nagy pofon az idei évben a Mersey-parti csapatnál. A Ligakupában az Arsenal, az FA Kupában pedig a Manchester United jelentette a végállomást a Vörösöknek, míg a Premier League-ben a vesztett pontok tekintetében már 16 pont a lemaradása a címvédőnek. Veszélyben lehet Jürgen Klopp állása?

Oddsváltozások a legközelebb menesztendő edző személyére
   
Edző Odds a múlt héten Odds most
Jürgen Klopp (Liverpool) 51.00 1.90 ---> 5.00
Sam Allardyce (WBA) 4.00 13.00
Steve Bruce (Newcastle) 4.50 10.00
José Mourinho (Tottenham) 6.00 3.25
Nem lesz már idén menesztett edző 8.00 5.00

Ne felejtsük el persze, hogy a német mesterrel fantasztikus szezonokat produkáltak a liverpooliak, a BL-sikert követően a Premier League-ben is révbe ért a csapat, ezzel pedig Klopp mindent megnyert, amire igazán vágytak a hívek. Ám az idei esztendő nem a fantasztikus eredményekről és a címvédés lehetőségéről szól, a Liverpoolnak lassan a BL-indulásért is kaparnia kell.


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!


Több szurkolónál is két héttel ezelőtt vasárnap telt be a pohár, amikor is a Manchester City négy lőtt góllal távozott az Anfield Roadról. A hívek egy része nem fogadja el kifogásként a kulcsjátékosok, mint például Van Dijk kiválását, és úgy vélekednek, hogy nem biztos, hogy a jelenlegi krízisből Klopp tudja kivezetni a csapatot.

A Liverpoolt idén a Brighton, a Burnley és a Southampton is nullára verte, míg az Aston Villától hét gólt kapott a csapat, a Leicester pedig három perc alatt fordított ellene.

A megoldást jelentő személy kézenfekvő a Liverpoolnál, hiszen a klublegenda Steven Gerrard hihetetlen szezont produkál a Rangersszel, 15-20 pontot verve a városi rivális Celticre. Ezzel együtt az az izgalmas pletyka is szárnyra kapott, hogy Kloppot visszavárják a Dortmund csapatához, amely gárdának jelenleg nincs véglegesen kinevezett szakvezetője.

Az Unibet jóvoltából fogadhatunk is arra, hogy Frank Lampardot követően melyik PL-edzőt menesztik leghamarabb, a piacon pedig hihetetlen változás állt be a szorzókat illetően. Korábban a favorit két nagy öreg, Sam Allardyce és Steve Bruce volt, míg Kloppra 51-szeres pénz reményében fogadhattunk. Most viszont már José Mourinho vezeti a nem túl dicsőségteljes listát.

Liverpool#eng-liverpool#10

Nyilván két ilyen szezon után arra az esély, hogy Kloppot év közben lapátra teszik, nagyon kevés, ennek is szólt az 51-szeres odds, ám az sokatmondó, hogy ez a szám vasárnap 1.90 volt, most pedig 5.00. A Liverpool számára ráadásul a Lipcsét követően érkezik a Mersey-parti derbi, ha pedig ezen a két meccsen is vereséget szenvedne a Pool, Kloppnak könnyen lehet, hogy már februárban frissítenie kell a CV-jét.

 

Mit gondoltok, mi okozhatta az oddscsökkenést és reális az 5.00?

unibet
megosztom