Sztártipp

Owen BL-tippjeivel 182-szeres pénzt kaszálhatunk

megosztom

Ilyen eredményeket vár az angolok egykori aranylabdás a keddi és szerdai Bajnokok Ligája-találkozókon. Te melyik tippjét vállalod be?

Kedden este folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, méghozzá nem is akármilyen párharcokkal, hiszen a Barcelona a PSG-t, a Lipcse a Liverpoolt látja vendégül, míg szerdán Porto-Juventus és Sevilla-Dortmund meccseket rendeznek.

Kiváló tehát a menü, amit több irányból is körüljártunk már, most pedig lássuk, hogy az angolok egykori aranylabdása, Michael Owen milyen fogadási tippeket ajánl ezekre a találkozókra, illetve mik a megérzései a pontos eredményeket illetően. 

 

Owen fogadási tippjei    
Meccs Tipp Odds Pontos eredmény
Barcelona-PSG PSG nyer és mindkét csapat gólt szerez 5.70 1-2 @ 12.00
Lipcse-Liverpool Liverpool nyer 2.34 1-2 @ 8.80
Porto-Juventus Pontos eredmény 1-1 5.80 1-1 @ 5.80
Sevilla-Dortmund Sevilla nyer 2.38 1-0 @ 9.60

 

Mint látható, Owen úgy véli, hogy kedden mindkét BL-nyolcaddöntő esetén vendégsiker születik, míg szerdán a Sevilla szűkösen nyer, a Porto és a Juventus pedig remizik majd. 

Külön-külön is jól fizetnek a Liverpool egykori gólvágójának tippjei, kombiban pedig egyetlen ezressel megfogadva 182 ezres kasszát hozhat a konyhára. 

 

Tudtad? A Betclic-nél bármelyik tippet vagy akár a kombit is kockázatmentesen fogadhatod meg, ugyanis partnerirodánk minden olyan ügyfelét, aki a hatharom.com-on keresztül regisztrál 20.000 HUF FREEBET-tel ajándékozza meg. 

 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom