Bajnokok Ligája

Óriási érték van ebben a szorzóban - speckó tippek a Barca - PSG-re!

megosztom

Kedden este a Nou Campban kezdődik a Barcelona-PSG párharc a BL-ben, összegyűjtöttünk néhány speciális fogadási lehetőséget a mérkőzésre.

Talán a nyolcaddöntők legnagyobb rangadójának nevezhető a Barcelona és a PSG csörtéje, főleg amiatt, ahogy a két csapat 2017-ben végzett egymással. Közel négy évvel ezelőtt a Barcelona minden idők egyik legnagyobb és heroikusabb fordítását mutatta be a visszavágón, amikor a 0-4-es első mérkőzést követően odahaza 6-1-re győzte le a francia bajnokot. Annak a mérkőzésnek Neymar volt az egyik főszereplője, a brazil azonban azóta már a PSG-t erősíti, igaz, bokasérülése miatt ezen a mérkőzésen nem léphet pályára.

A fogadóirodák továbbjutásra szinte azonos szorzókat kínálnak a két csapatra, vagyis egy kiélezett és szoros párharcnak nézünk elébe. Mostani cikkünkben az odavágóra gyűjtöttünk ki néhány speciális fogadási lehetőséget az Unibet kínálatából.

Az Unibet kínálja az egyik legfinomabb szorzókat a lehetséges gólpasszt jegyző játékosokra. Lionel Messi közel négyszeres oddsa több, mint csábító, de Antoine Griezmann 6,50-es szorzója talán még ennél is nagyobb kísértésbe visz.

A bet365-nél Griezmann gólpassza csak 3,50-es szorzót fizet, a BetClicnél pedig 2,75-öt!

 

Mindkét támadó ott lesz a kezdőben, gólpasszok terén pedig nem állnak rosszul, ketten összesen 12 asszisztnál járnak a szezonban. A francia mindenképpen megérhet egy próbát, főleg ilyen oddson, de jobb lesz sietnünk, mert kizárt, hogy sokáig kitartson ez az ajándékszagú szorzó!

Ha még nincs Unibet-számlád, itt a remek alkalom, hogy ez egy remek lehetőség, ráadásul első befizetésed után járó kockázatmentes fogadással nem is rizikózol sokat!


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE
ÉS KÉREM A 20.000 HUF KOCKÁZATMENTES FOGADÁST!<<<

{"headTitle":"Barcelona - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi gólpasszt ad","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"A. Griezmann gólpasszt ad ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

A BL-meccseken fogadhatunk arra is, hogy mely' játékos kap büntetőlapot. Nem meglepő módon a legnagyobb favoritok ezen a piacon a belső középpályások, hazai oldalról Busquets, a párizsi részről pedig Verratti az első számú jelölt erre a piacra.

{"headTitle":"Barcelona - PSG - Sárga lapot kap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sergio Busquets ","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Marco Verratti ","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jordi Alba ","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A speciális fogadási lehetőségek egyik legnépszerűbb piaca a kapura tartó lövések száma. Az Unibetnél +/-10,5-ön húzták meg a határt az oddsmesterek, ami nem alacsony szám, hiszen ezeknél a fogadásoknál nem a szimpla lövéseket számolják, hanem a kaput el is találó labdákat. 

{"headTitle":"Barcelona - PSG - Kapura tartó lövések ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"10,5 felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"10,5 alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A két csapat egyaránt célba vette a BL megnyerését, így komoly csatára van kilátás. Éppen ezért nem várhatunk finomkodást, hiába vannak labdazsonglőrök mindkét oldalon, a tét miatt itt most kőkemény taktikai csatát várunk. A faultok számára is fogadhatunk, a két csapat összesítve 25,5-ös határt kapott.

{"headTitle":"Barcelona - PSG - Szabálytalanságok száma ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"25,5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"25,5 alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Érdekes fogadás lehet a labdabirtoklási arány is, hiszen a bukik szerint a Barca ezen a piacon legalább 11%-kal jobb produktumot szállíthat, mint a PSG. Ugyanakkor Koeman kezei alatt a katalánok dominanciája ezen a téren már nem olyan szembetűnő, a PSG pedig egy olyan csapat, amely szereti, ha nála van a labda.

{"headTitle":"Barcelona - PSG - Labdabirtoklás ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona 55,5 % felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Barcelona 55,5% alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20. 000 HUF kockázatmentes fogadást!

 


Mit érdemes tudni az Unibetről?

 • Az Unibet a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadóirodája, amelynek jelenleg több, mint 16 millió ügyféle van világszerte.
   
 • Az Unibet Magyarországon is nagyon népszerű, ezért magyar nyelvű felület és magyar nyelvű ügyfélszolgálat elérhető a magyar játékosoknak
   
 • Gyors be- és kifizetések, bankkártyáról és Paysafecard-ról egyaránt
   
 • A sportfogadókat 'Fogadáskészítő' alkalmazás és 'Cash out' funkció is segíti az eredményesebb játékban!
   
 • A Hathármas olvasók egyik kedvenc irodája
unibet

 

megosztom