Magyar Kupa

Bundát gyanít a vezetőség?! - 226-szoros pénzt fizetett a kupameccs

  • varin
megosztom

Várhidi Péteréket alaposan meglephette a NB III 18. helyezettje, a Tállya. De mennyit is fizetett a csodálatos fordítás?

Nem akármilyen kaszálások színesítették a szerdai Magyar Kupa-játéknapot, persze mi szóltunk előre, hogy ismételten ez várható. A Logibeten rengeteg tipp zöldült, de azok is szép profitot könyvelhettek el, akik az ingyenes cikkeinket elolvasták - lásd itt, itt és itt. Akadt azonban egy olyan meccs, amellyel igazán nagyot lehetett szakítani azoknak, akik "megérezték", milyen forgatókönyv is zajlik le a Tállya-Kaposvár meccsen.

Erre még Várhidi mester sem számított!

Az NB III Keleti csoportjának 18. helyén álló borsodi kiscsapat a Várhidi Péter edzette Kaposvárt fogadta és annak rendje és módja szerint a szünetben már kétgólos vezetés állt a somogyiak neve mellett. A mérkőzés előtti -1.5-es hendikep tehát már jól állhatott a fogadók többségének, ám a negyedosztályhoz közelítő kiscsapat Ondó János vezetésével végül lelépte a Kaposvárt.

Ha klubtulajdonos lenne, kinevezné a csapatához Várhidi Pétert vezetőedzőnek?
"Igen, kinevezném. Több indokom is van rá: következetes, ha valamit eltervez, végig viszi, nem bizonytalanodik el, a csapatépítésben a legjobbak között van, látja, ki milyen poszton a leghasznosabb. Nem akarja a klubot belevinni, olyan igazolásokba, amelyek nem feltétlenül indokoltak, az adott keretből próbálja meg kihozni a legtöbbet. És van még egy érvem, taktikailag egyetlen meccset sem veszített el." - részlet a Csakfoci Várhidi Péterrel készült interjújából.

A hazaiak szakvezetője, Lasztóczi Péter remek tanácsokat adhatott fiainak, hiszen 20 perc alatt négy gólt vágott a Tállya, amelyre úgy tűnik, nem volt felkészülve a mágnestáblák koronázatlan királya.

Nos, a bámulatos fordítás és az 5-3-as végeredmény nem fizetett rossz pénzt a varázsgömbbel rendelkezőknek. Önmagában a hazai győzelem is 9.96-ért volt fogadható a Pinnacle-nél, míg félidő/vége: vendég/hazai forgatókönyvre az Unibet szolgáltatta a legnagyobb oddsot, 56-osat.

A végeredményt lehetett természetesen a legnehezebben eltalálni, az 5-3-as correct score-ra az Unibet nem kevesebb, mint 226-szoros pénzt fizetett.

Jól járt tehát, aki ilyen irányba szimatolt ezen a mérkőzésen, reméljük, sok olvasónk várt hasonló végeredményt. Nagyon meglephette azonban ez a kaposvári vezetőséget, amely saját maga kezdeményez vizsgálatot a tállyai 90 perc kapcsán. Közleményükben egyértelműen arra céloznak, hogy szerintük nem volt tiszta a mérkőzés, és bizony az M4 Sport összefoglalóját látva, erre komoly alap is van. Várhidi Péter egyébként a meccs után csak annyit mondott, ő tehetetlen volt, fogalma sincs, mi történt a második félidőben.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


"Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél" - áll a közleményben.

A mérkőzésnek minden bizonnyal komoly utóélete lesz még, de az persze kicsit megmosolyogtató, hogy a somogyiak azt hiszik, a vélhetően gyanús fogadások a Szerencsejáték Zrt-n keresztül mehettek végbe... Magyar Kupa-játéknapot legközelebb február 24-én rendeznek, a heti kaszálásokat látva pedig mi csak azt tudjuk javasolni, hogy ne hagyjátok ki a profik tippjeit ezúttal se.

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

megosztom