Sportfogadás

Miért fogadj a bwinen? - íme a legjobb speckó lehetőségek!

  • varin
megosztom

Legújabb partnerirodánknál remek speciális fogadási piacokat találhatunk. Ezekből szemezgettünk.

Talán nem vagyok egyedül azzal a nosztalgikus érzéssel, amely a bwin felületét meglátva fog el. Sok játékos pályája elején a fogadóirodák közül a bwint (leánykori nevén betandwin) szemelte ki magának, amely köszönhető volt a számtalan megjelenésnek a médiában is. Ezért is külön öröm számomra, hogy ismét elérhető az oldal Magyarországon és fogad játékosokat az iroda. Korábban már leírtuk, milyen jó kis bónuszokkal és spéci ajánlatokkal vár minket a Real Madrid egykori mezszponzora, azonban nem árt, ha a kínálatot is kivesézzük, elsősorban azon piacokra fókuszálva, amelyek máshol nem vagy csak alig érhetőek el.

Általános piacok

A legtöbb játékost természetesen a focis piacok érdeklik, így erre helyezzük a fókuszt. A bwinnél nincs ugyan ázsiai hendikep, így az ilyen típusú fogadásokra más bukikat ajánlanánk, vannak viszont izgalmas egyéb lehetőségek.

Elérhető például az egyes időintervallumokban eső gólok száma, így példának okáért tehetünk pénzt arra, hogy a 60. és a 75. perc között lő-e gólt a favorit csapatunk és ha igen, hányat. Szintén nem minden irodánál elérhetőek az az úgynevezett HNB és ANB fogadások, amelyek a DNB társai. Ezzel úgy fogadhatunk egyes meccsekre, hogy nem a döntetlen, hanem a hazai vagy a vendég siker esetén kapjuk vissza a feltett tétünket.

Tudtad?
A bwint 1997-ben alapították Ausztriában és jelenleg is több, mint 10 millió regisztrált ügyfele van. A közel negyed évszázados múlttal "öregebb" bukmékernek számítanak, mint akár a Bet365, akár az Unibet. Jelenleg körülbelül 1600 alkalmazottat foglalkoztat, a sportfogadás mellett pedig pókert, kaszinójátékokat és egyéb szerencsejátékokat is találhatnak az érdeklődők.

Kevés irodánál tehetünk pénzt arra, hogy egyes időintervallumokban hány sárga lap lesz. Izgalmas piac lehet például egy feszültnek ígérkező meccs utolsó negyedórájára bejátszani az 1.5 lap feletti opciót. De ugyanez elérhető a szögleteknél is, minden negyedórára lebontva.

Külön öröm lehet számunkra, hogy egyes speciális piacok az NB I-re is vonatkoznak, így például a gól időintervallumos opció az OTP Bank Liga meccsein is elérhető.

Fogadásszerkesztő

A klasszikus Bet Builder vagy fogadásépítő mára az egyik legnépszerűbb funkciója lett több bukmékernek is. Noha klasszikusan ilyen szabadon választható fogadásépítő a bwinnél nem érhető el, így is kapunk extra opciókat egyes mérkőzésekhez.

A fogadásszerkesztőben különböző népszerű opciókra tehetünk pénzt, méghozzá emelt oddson. Ezek az oddsok nagyjából megegyeznek más fogadóirodák szorzóival, így nem rossz ötlet használni, ha valami bátrabb kombinációra vágyunk.

Ilyen piacok is elérhetőek a bwinen!

 

Lássuk a további kínálatot!

Csapatsportoknál is vannak nagyon jó speciális lehetőségek, amelyek máshol nemigen elérhetőek. Ha például az NFL-t nézzük, akkor izgalmas piac lehet, hogy Deshaun Watson, Aaron Rodgers vagy Jimmy Garappolo melyik csapatnál kezdi meg a szezont - hasonló fogadási piacokat mi csak amerikai bukiknál láttunk.

A mérkőzésenként elérhető fogadási piacok is szélesek, a játékos speciális lehetőségek sem hiányoznak a legnagyobb ligáknál. Az NBA-nél tehetünk pénzt pontokra, lepattanókra, hárompontosokra dupla-duplára és sok olyan piacra, amely a bukik túlnyomó többségénél nem vagy csak jóval szerényebb felhozatallal érhető el.

Mi a helyzet a marginnal?

A fogadóirodák esetében a margin egy igencsak meghatározó adat. Ez mutatja meg ugyanis, hogy a buki a befolyó összegből átlagosan mennyit fizet ki a játékosoknak, vagyis mekkora haszonkulccsal dolgozik.

A bwint két random piacon (egy PL- és egy NB I-es meccs) megvizsgálva azt láthatjuk, hogy nagyjából átlagos méretű marginnal dolgozik, amely gyakorlatilag megegyezik a bet365 adatával. A topliga meccsén 5%, míg a magyar találkozón 9%-os margint állapítottak meg, amely középkategóriásnak számít a fogadási piacon.

 

Összegzés

A bwin amolyan kiegészítő irodának tökéletes, illetve kezdők számára is nagyon előnyös. A kiváló első befizetési bónusz mellett a rendkívül egyszerű és letisztult kezelőfelület nem okozhat nehézséget senki számára.

A legszélesebb kínálatot és a legmagasabb oddsokat nem feltétlenül itt találjuk meg, de a 20 ezer forintos kezdőbónusz és a viszonylag változatos, máshol nemigen elérhető opciók miatt mindenképpen érdemes egy esélyt adni a régi-új bukmékernek.

bwin

 

megosztom