FA Kupa

Ez lenne a szerdai nap megtippelhetetlen meccse?

megosztom

Az FA Kupa nyolcaddöntőjében a bajnokságban egymás mellett álló Everton és a Tottenham feszül egymásnak. A szorzók alapján teljesen háromesélyes a mérkőzés.

Folytatódik a nagyüzem Angliában, a hét közepén az FA Kupa küzdelmei jelentik a szórakozást az angol futball szerelmeseinek. Bár szerdán pályára lép a Manchester City és a Leicester is, a játéknap slágerpárosítása az Everton - Tottenham ütközet lesz. A két alakulat a Premier League-ben éppen egymást követi a tabellán, a liverpooliak jelenleg egy ponttal jobbak a londoniaknál.

A mostani szezonban egyszer találkoztak a csapatok, akkor a fővárosban Carlo Ancelotti legénysége 1-0-s győzelmet tudott aratni. Az aktuális formákat illetően egyik csapat sincs a topon, bár tegyük hozzá, hogy mindkét oldalnak meglehetősen nehéz mérkőzései voltak mostanában. Az Everton az elmúlt két hétben játszott a Leicesterrel, a Leedsszel és legutóbb a Manchester Uniteddel is, utóbbi derbin pedig a 95. percben sikerült pontot mentenie.

A Tottenham egy három vereségből álló rossz szériát zárt le a West Brom ellen, Mourinho csapatának nyerő embere a sérüléséből visszatérő Harry Kane volt.

[3510593] 2021-02-10 21:15:00 Everton - Tottenham Hotspurx;5

Csapathírek

Mivel a PL mezőnye elképesztően erős és sűrű, ezért az FA Kupa mindkét szakvezetőnek fontos. Ebből fakadóan ezúttal túl sok rotációra nem kell számítani, Ancelotti és Mourinho is az aktuális legjobb csapatát fogja harcba dobni.

Az Evertonban James és Jordan Pickford játéka csak a meccs előtt derül ki, ugyanakkor Allan biztosan kimarad.

A másik oldalon Lo Celso és Regulion a biztos hiányzó, rajtuk kívül Delle Alli és Aurier játékára nem mutatkozik sok esély.

 

Mire érdemes fogadni?

Ha viccesek akarnánk lenni, akkor gyorsan rávágnánk, hogy semmire. Ritkán látni ennyire kiegyenlítettnek tűnő párharcot, amit tökéletesen jól mutatnak a háromesélyes szorzók is. Bár eredetileg az angol fogadóirodák egy hajszállal a Tottenhamet hozták ki esélyesebbnek, a fogadók tétjei megfordították az oddspárokat és mostanra egy hangyapénisszel az Everton tűnik esélyesebbnek.

Ez tényleg az a mérkőzés, ahol a pillanatnyi forma és nüanszok, egyéni váratlan megoldások jelenthetik a döntő faktort, éppen ezért nagyon nehéz jó tippet találni a mérkőzést megelőzően.

 

Kigyűjtöttünk azonban néhány olyan választást, amelyben látunk némi fantáziát. Mivel egy szorosnak ígérkező, kiélezett csatát vár mindenki, azért a gólparádé helyett a kemény férfias küzdelem lehet a domináns. Ebből próbáltunk meg kiindulni a tippek átnézésekor is.

Szerinted melyik tippet érdemes csatába küldeni?

 

 

 

{"headTitle":"Everton - Tottenham ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-10 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő döntetlen ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Mindkét félidő 1.5 gól alatt","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Harry Kane és Calvert-Lewin közül valaki gólt szerez","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
[3510593] 2021-02-10 21:15:00 Everton - Tottenham Hotspurx;
megosztom