Olasz Kupa

Fogadásra sarkallnak minket a hihetetlen oddsok

  • varin

A Zebrák 2-1-es előnyből várják a kupa keddi visszavágóját. Reálisak az oddsok?

Megmondom őszintén, nem vállalkoztam a lehetetlennek tűnő feladatra, vagyis megtalálni azt a meccset, amikor a Juventus legutóbb underdog volt hazai pályán egy olasz rivális ellen. A keddi kupamérkőzés valószínűleg hosszú-hosszú évek szériáját szakította meg, a fogadóirodák szerint ugyanis esélyesebb az Inter Torinóban, mint a Juventus. De ez vajon hogyan történhetett meg...?

{"headTitle":"Juventus-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Nagyjából az összes érvünk a szorzók validálása mellett az lehet, hogy a Juventusnak tökéletesen megfelelne a hazai 0-1 is a továbbjutáshoz, hiszen Milánóban a remeklő Ronaldo duplájával 2-1-re nyertek Pirlo tanítványai, amely azért megnyugtató lehet számukra a visszavágó előtt. Szintén mondhatjuk, hogy az Inter számára remek hír Lukaku és Hakimi visszatérése, cserébe viszont Alexis Sánchez és Arturo Vidal eltiltását tölti majd.

Ami a hazai csapatot illeti, Bentancur a hétvégén rápihenhetett a kupameccsre, így biztosan kezd, míg CR7 mellett valószínűleg ezúttal Kulusevski pótolja majd Dybalát.

Ha még játékban nem is, de eredményekben ez a Juventus már kezd arra hasonlítani, amely az elmúlt években végigdominálta a ligát. Ha a 2021-es esztendőt nézzük, akkor a Milan, a Napoli, az Inter és a Roma is "horogra akadt" már Pirlóéknak, így egyértelmű favoritjai már a párharcnak a kupában is.

Mindazonáltal az idei Juve-védelem bőven zavarba hozható, talán nem is véletlen, hogy a szaklapok inkább várnak gólgazdag adok-kapokot, mintsem óvatos futballt. Az Internek támadnia kell az első perctől, hiszen továbbjutni legalább két góllal tud, és bizony a hazai védelem zavarba is hozható.

Mindezek fényében mi egy kicsit biztonsági overt játszunk, amely tippnél pénzünk felét akkor is visszakapjuk, ha csak két gól esik, ami pedig a a háromesélyes oddsokat illeti, csak ránézünk erre a Juve +0-ra hazai pályán!

{"headTitle":"Juventus-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-09 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól felett","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Juventus +0","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3520274] 2021-02-09 20:45:00 Juventus - Interx;