Logibet

Egyeseknek orosz bunda, a fogadóknak aranybánya!

  • Logibet

A Logibet seniorja révén egy ízig-vérig bundás sportágból is vaskos profitot szerezhetünk napról napra.

A karanténidőszak egyik nagyágyúja volt és még most is rendkívül népszerű a sportfogadók körében az orosz és ukrán asztalitenisz. Az országok eldugott területein folyamatosan zajlottak a "pinyómeccsek", gyakorlatilag teljesen ismeretlen, adatokkal alig rendelkező játékosok között.

A mérkőzéseket viszont a legtöbb fogadóiroda felvette a kínálatába és egy telepített webkamera segítségével még streamen is követhettük a történéseket. Az azonban, hogy ez a sportág lesz az elmúlt hónapok egyik legjobban jövedelmező aranybányája, aligha gondolták sokan. Nem úgy KD, a Logibet senior tippmestere.

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához!

Néhány szóban azért még érdemes megemlékezni arról, miért is kuriózum ez az egész keleti asztalitenisz.

December végén látott napvilágot a hír, mely szerint ezek gyakorlatilag nem hivatalos asztalitenisz-tornák, amelyeket nem hitelesítette az ITTF. A bundák pedig az egész világot behálózták, hiszen ausztrál források szerint Európából, Afrikából és Ausztráliából is irányították ezeket a tornákat, illetve a meccseket.

Akik alkalomszerűen bele-belenéztek egy ilyen viadalba, találkozhattak 100 kiló feletti, a 60-as korosztályt felülről súroló, esetleg végtaghiányos vagy totálisan amatőr szintet képviselő játékosokkal is. Adódik tehát a jogos kérdés, hogyan lehet egy ilyen piacon nyerni hosszútávon?

A válasz a részünkről az, hogy fogalmunk sincs, viszont úgy tűnik, a Logibet seniorjának, KD-nek annál több van. A szavak helyett pedig beszéljenek inkább a számok.

KD statisztikája asztaliteniszből a Logibeten
Tippszám Profit ROI Találati arány
521 +281.95 15.20% 63.34%

Fogalmunk sincs, hogy KD-nek a forrásai jók vagy a szabadideje sok, de asztalitenisz-tippjei az egyik legnépszerűbb eleme lett a Logibetnek.

Ha te sem akarsz lemaradni ezekről a tippekről, meggyőzött a tippmester fantasztikus statisztikája, itt az ideje, hogy csatlakozz a nyerők táborához!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<