NB I

Vasárnap eldőlhet az NB I - tipp az FTC-Vidire

  • Tomihmv
megosztom

A felek közt perpillanat 13 pont különbség van, ami könnyedén 16-ra nőhet a hétvégén.

Vasárnap Uzuniéknak áll a zászló. - Fotó: fradi.hu

Szuperrangadóval fejeződik be az NB I 20. fordulója, hiszen a vasárnapi zárótalálkozón a címvédő és listavezető Ferencváros a trónkövetelő, második helyen álló Fehérvárt fogadja.

Igaz, erős túlzás trónkövetelőnek nevezni a fehérváriakat mostanság, akik ugyan jól kezdték tavaszi szezonjukat, hiszen 5-0-ra nyertek Újpesten, ám azt követően igen nagy gödörbe kerültek. Előbb Kisvárdán kaptak ki 2-1-re, majd ugyanilyen arányban szenvedtek vereséget hazai pályán a Honvédtól, míg hétközben csak gól nélküli remire voltak jók a MOL Aréna Sóstóban a megtáltosodó Mezőkövesddel szemben.

A gyenge eredmények mellett a játék is kilátástalan a vendégeknél, ráadásul nagyon sokan szeretnék már, hogy ne Márton Gábornak hívják a csapat mesterét. Ez pedig benne is van a pakliban, hiszen ha vasárnap kikap a Vidi, akkor végérvényesen búcsút mondhat a bajnoki címnek, és nagy valószínűséggel a mester is lapátra kerülhet.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A zöld-fehérek sikerére pedig nagy esély mutatkozik, ugyanis sokkal jobb formában várják a rangadót. Ugyan a tavaszt a Diósgyőr elleni hazai zakóval kezdték, majd nem tudtak nyerni a Puskás Akadémia ellen sem, Budafokon megtört a jég (3-0). A Kisvárda ellen meglepetésre újabb remi jött, viszont szerdán kiszakadt a gólzsák, 4-0-ra verték és alázták meg az ősi rivális Újpest csapatát, méghozzá idegenben.

Óriási önbizalommal léphetnek tehát pályára Szerhij Rebrovék, ráadásul egyértelműen a Vidin lesz a nyomás, hiszen ha nem nyernek a fehérváriak, akkor bottal üthetik az aranyérmet. Ez pedig hatalmas előny a Ferencvárosnak, hiszen vélhetően a vendégek lesznek a kezdeményezőbbek, ami fekszik a Fradi számára.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a forma mellett minőségbeli különbség is van a felek közt a fővárosiak számára (a hiányzók is feléjük billentik a mérleg nyelvét), akkor nem is kérdés, hogy kire érdemes fogadni vasárnap. Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy az FTC 16 pontosra növeli előnyét a Vidivel szemben, és karnyújtásnyira kerül a címvédéstől. Azonban mivel már a hazaiak -0,25-ös ázsiai hendikepjére is korrekt szorzót kapunk így erre fogadunk a sima "H" helyett, amely tipp csak akkor veszítene teljesen, ha a vendégek tudnának nyerni.

{"headTitle":"Ferencváros - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-07 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3371026] 2021-02-07 18:30:00 Ferencváros - MOL Vidi FCx;
megosztom