Érdekesség

Fogadjunk, hogy ez a bombanő felrobbantja az instát

megosztom

Az Australian Open kiváló lehetőség, hogy megszaladjon Bernard Tomic párjának, Vanessa Sierrának az Instagram-követőinek száma. És, hogy ez miért érdekelhet bennünket? A cikkből kiderül!

Nem csak a focisták, hanem a teniszezők körül is gyakran megfordulnak modell hölgyek. Mostanság Bernard Tomic kedvese, Vanessa Sierra borzolja a kedélyeket. Az igen dekoratív ausztrál lány jelenleg 114 ezer Instagram-követővel rendelkezik, azonban a közelgő Australian Open miatt ez a szám drasztikusan megugorhat.

Vanessa kisasszony szeret kitárulkozni, többi képért kattints - fotóalbum

Tomic ugyanis sikerrel vette a selejtezős küzdelmeket, tehát minimum egy meccs erejéig biztosan láthatjuk majd a melbourne-i versenyen, ez pedig az jelenti, hogy a Love Islandet is megjárt Vanessa kisasszony még inkább rivaldafénybe kerülhet. 

De miért is írunk mi most erről?

A különleges piacok nagymestere, a 22bet fogadóiroda ugyanis arra kínál fogadásai opciót, hogy az Australian Open végére milyen magasságokat ér el Vanessa Insta-követőinek száma.

Íme a lehetőségek:

{"headTitle":"Vanessa Sierra Instagram-követőinek száma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-28 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"200 ezer vagy több","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"250 ezer vagy több","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"500 ezer vagy több","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"1 millió vagy több","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
Amit tudni érdemes, hogy a 26 éves ausztrál lány korábbi fiókját nemrégiben lelőtte az Instagram és az általunk talált információk szerint akkor 1 millió követővel is rendelkezett.

Bőven van tehát tér, hogy felrobbanjon Vanessa új Instagram-fiókja, erre pedig kiváló táptalaj az Australian Open.

Hol találom ezt a fogadási piacot a 22beten?
A sportágak között a speciális fogadásokon belül a különleges fogadásoknál található.
De a 22bet keresője is kidobja, ha beírjuk, hogy Vanessa.


Érdemes időnként átnyálazni a 22bet speciális fogadási kínálatát, hiszen ilyen gyöngyszemekre bukkanhatunk, ráadásul ez azon ritkaságok közé tartozik, amelyre akár mi magunk is hatással lehetünk. 
 

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30. 000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom