NFL

Tuti 20-szoros pénzt nyersz, ha eltalálod a Super Bowl győztesét!

megosztom

Ha a Super Bowl győztesére akarsz fogadni, ennél jobb ajánlatot nem találsz!

Hétfőn hajnalban kerül sor a 2020/21-es idény nagydöntőjére, a Tampa Bay Buccaneers hazai pályán fogadja a Kansas City Chiefs gárdáját. A liga történetében ez lesz az első alkalom, hogy egy csapat ismerős környezetben szerezheti meg a trófeát, ráadásul Tom Brady a 10. fináléjára készül. A favorit azonban mindezek ellenére is az Andy Reid vezette Kansas, amely egyben címvédőként is várja az év meccsét. Bármelyik csapatra is fogadnál, az viszont egyértelmű, hogy az Unibet ajánlatánál jobbat nem találsz.

A fogadóirodánál ugyanis mindkét csapat sikerére 20-szoros oddson fogadhatunk, így akár a Tampára, akár a Kansasre tennél pénzt, ilyen jó ajánlatot nem találsz!

Fontos, hogy ezen ajánlat kizárólag az új játékosok számára elérhető, kizárólag a megfelelő linkről kattintva (lásd a lenti felhasználási feltételeket!), a maximális feltehető tét pedig 500 forint, illetve annak megfelelő EUR vagy USD. Ennek megfelelően a maximális nyereményösszeg is 10 ezer forint, ám ha azt nézzük, hogy a Kansas City Chiefs esetében a szorzó így 1.58 helyett 20.00, akkor nem is kétség, hogy ez egy kiváló promóció!

Ha tehát még nincs a teremben számlád, akkor ennél jobb lehetőséget aligha kaphatsz arra, hogy 500 forint kockáztatásával rögtön 10 ezres nyereményre tegyél szert. Még ha nem is nézed a nagydöntőt vagy nem is tudod, ki nyeri majd a Vince Lombardi-trófeát, akkor is érdemes kihasználnod az ajánlatot!

{"headTitle":"Tampa Bay Buccaneers-Kansas City Chiefs","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-08 00:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tampa Bay Buccaneers","odds":"20","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=53142888&bid=36388","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kansas City Chiefs","odds":"20","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=53142888&bid=36387","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

A legfontosabb felhasználási feltételek:

 • A 20-szoros szorzójú fogadási lehetőség kizárólag a fenti táblázatban található linkeken
  keresztül elérhető. Amelyik csapatra szeretnél fogadni 20-szoros szorzóval, a mellette lévő "LINK" feliratra kattints, majd regisztrálj!
   
 • A kiemelt odds maximális tétje 500 forint vagy annak megfelelő EUR/USD/GBP/RON, a maximális nyereményösszeg pedig 10 ezer forint vagy annak megfelelő valuta.
   
 • Az ajánlat nem kombinálható más üdvözlő bónuszokkal.
   
 • A bónusz igénybevételéhez legalább 2700 forinttal (9 EUR/USD/GBP) kell feltölteni a számlát.
   
 • További információkat a részvételi feltétekben találsz.

 


Mit érdemes még tudni az Unibetről?

 • Az Unibet a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadóirodája, amelynek jelenleg több, mint 16 millió ügyféle van világszerte.
   
 • Az Unibet Magyarországon is nagyon népszerű, ezért magyar nyelvű felület és magyar nyelvű ügyfélszolgálat elérhető a magyar játékosoknak
   
 • Gyors be- és kifizetések, bankkártyáról és Paysafecard-ról egyaránt
   
 • A sportfogadókat 'Fogadáskészítő' alkalmazás és 'Cash out' funkció is segíti az eredményesebb játékban!
   
 • A Hathármas olvasók egyik kedvenc irodája

   

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS FOGADOK A BUCCANEERS-RE <<<>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS FOGADOK A CHIEFS-RE<<<
 

megosztom