Olasz Kupa

Meglepő lehet a tippünk a kupameccs első felvonására

  • varin

Kiélezett 180 percre van kilátás a Napoli és az Atalanta között, amely az utolsó pillanatig nyitott párharc lesz.

Napoli-Atalanta mérkőzéssel folytatódik az Olasz Kupa idei kiírása, az első elődöntőben a Juventus Milánóban tett szert egygólos fórra. A másik ágon a címvédő Napoli az Atalantával találkozik, ám finoman szólva is nehéz lenne megtippelni, melyik csapat számít esélyesebbnek.

{"headTitle":"Napoli-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Már éppen kezdtünk volna ismét "beleszeretni" a rangadókat megnyerő bergamói alakulatba, amikor is érkezett a Lazio elleni bajnoki, ahol az ellenfelét lefocizva nyertek a rómaiak 3-1-re Gasperiniék otthonában. Persze ez az idei, kissé hektikus Atalanta esetében nem olyan nagy meglepetés. ám a kék-feketék már éppen kezdtek formába lendülni, így különösen meglepő volt a hazai fiaskó.

Ami a Napolit illeti, nehéz kiegyensúlyozott, jó formáról beszélni, mert bár kétségtelen, hogy a Spezia és a Parma simán "megvolt" Gattusóéknak, de ugyanannyira érthetetlen pontvesztések és fájó bukások színesítik a csapat szezonját, mint az Atalantáét. A kupa címvédőjeként persze nem is lehet más a cél, mint az újabb siker, ám a kétmeccses párharcban összességében azért underdognak számítanak.

A legnagyobb probléma a déli együttesnél továbbra is a hatékonyság. Hiába a rengeteg lövés, amelyet megereszt a csapat, érződik, hogy ez a támadósor messze nem olyan erős, mint az elmúlt években. Mertenst Belgiumban ápolják, Milik a Marseille-nél futballozik kölcsönben, így a támadósor ezúttal is nagyjából Petagnából és Insignéből áll majd.

Ami a másik oldalt illeti, Gasperininek elsősorban a védelem miatt főhet a feje. Palomino eltiltott, Romero koronás, Sutalo is kérdéses, így könnyen a kezdőben találhatja magát a friss igazolás Joakim Maehle is.

Ezekben a nehézkes időkben mindkét csapat számára sokat érne a továbbjutás, de ez szinte biztosan nem Nápolyban dől majd el. Októberben ugyan Nápolyban simán nyert a hazai csapat, ám bármennyire is két termékeny együttesről beszélünk, a múltban ritkán lépték túl a 3.5 gólos határt. Mivel jó oddsot kapunk az underre és nem is gondoljuk, hogy igazán vakmerő futballal rukkolnak elő a csapatok, így a kevés gólra szavazunk, amelybe azért még egy sokszor látott 2-1/1-2 is belefér.

{"headTitle":"Napoli-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.5 gól alatt","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3520271] 2021-02-03 20:45:00 SSC Napoli - Atalantax;