Olasz Kupa

Következik az újabb Juve-blama a derbin?

  • varin
megosztom

Két hete esélyt nem kapott a Juventus Milánóban, most fordulhat a kocka.

Derby d'Italia mérkőzésre kerül sor az Olasz Kupában, már a négy között találkozik egymással az Inter és a Juventus. A párharc első felvonását Milánóban rendezik, míg a másik ágon a Napoli és az Atalanta esik egymásnak. A Nerazzuri néhány napja rendesen elpáholta az Öreg Hölgyet, az esélyek pedig most is a hazaiak felé billentik a mérleg nyelvét. No, de mire is fogadjunk?

{"headTitle":"Inter-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Január 17-én randevúzott legutóbb a két csapat, akkor az Inter hazai pályán úgy verte 2-0-ra a Juvét, hogy Pirlóéknak szemernyi esélye sem volt a pontszerzésre. Conte csapatának remek formája azóta is tart, amelybe csak egy udinei remi vegyült, ám hétvégén már a Beneventót sikerült 4-0-ra verni otthon.

Ami a zebracsíkos csapatot illeti, a pofon kijózanítólag hatott Ronaldóékra, hiszen azóta behúzták az Olasz Szuperkupát és a kötelezőket is hozták, habár a Bologna, SPAL, Sampdoria hármas legyőzése azért tényleg nem egy nagy fegyvertény.

Fontos meccsek várnak azonban Pirlo csapatára, hiszen jelenleg messze nincs a csapat abban a helyzetben, hogy dobja a kupát, ráadásul a milánói kirándulás után fogadja a csapat a Romát, jön a kupavisszavágó, majd irány Nápoly. Alighanem ez a két hét meghatározó lesz Pirlo munkáját illetően is, hiszen ha bukdácsol a rangadókon a Juventus, akkor a Scudetto is egyre messzebb kerül.

Noha a legutóbbi milánói meccsükön erőteljes volt a hazai dominancia, ám most mi egy kicsit több esélyt adunk a Juvénak. Egyrészt az Öreg Hölgy védelme remekül muzsikál az elmúlt hetekben, másrészt pedig Romelu Lukaku és Hakimi és eltiltását tölti. Mint arra emlékezhetünk, a belga gólvágó Zlatan Ibrahimoviccsal szólalkozott össze csúnyán, így mindkettejük egymeccses eltiltásban részesült.

Ami a vendégeket illeti, a remek formában lévő Chiesára nagyon számít Pirlo, így leginkább Dybala hiánya okoz fejfájást. A tervek szerint a portugál sztár mellett emiatt Kulusevski, esetleg Morata kezd majd.

bwin

Nem gondolnánk, hogy a gólokról szól majd ez a meccs. Kupacsata első felvonásán semmi sem fog eldőlni és egyik csapat sem vállal felesleges kockázatot. Benne van akár egy 0-0 is, de még akkor is nyernénk, ha egy gólt azért szereznének a hazaiak Lukaku nélkül is.

{"headTitle":"Inter-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter 1.5 gól alatt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3520272] 2021-02-02 20:45:00 Inter - Juventusx;
megosztom