Premier League

Bízhatunk a Manchester Unitedben? - tippek a PL-re

megosztom

A Vörös Ördögök bajnokijára és egy kiesési rangadóra fogadunk kedden.

Négy mérkőzés kerül terítékre kedden a Premier League-ben, amely meccsek közül a Sheffield United-West Bromwich és a Manchester United-Southampton ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Időrendben haladva az előbbi találkozót rendezik meg hamarabb, így azzal kezdünk. A Sheffield és a West Brom összecsapása masszív kiesési rangadónak számít, hiszen a hazaiak az utolsó helyen tanyáznak nyolc ponttal, míg a vendégek éppen előttük állnak 12 egységgel. Ráadásul nagyon le vannak maradva, hiszen még a WBA is kilenc ponttal van a vonal alatt, vagyis tipikus hatpontos, kulcsmeccsről beszélünk.

A felek közül egy fokkal, de a sheffieldiek vannak jobb passzban, akik például múlt héten az Old Traffordon tudtak nyerni, majd a City otthonában csak 1-0-s vereséget szenvedtek. A birminghamiek a Citytől 5-0-ra kaptak ki hazai pályán, majd hétvégén 2-2-es remire voltak jók a szintén kiesés ellen menekülő Fulhammel a Hawthornsban.

A bukiknál a hazaiak számítanak favoritnak, de ilyen oddson nincs bennük érték, továbbá a kimenetelre való fogadást el is engednénk egy ilyen kaliberű meccsen. Szerintünk a sárga lapokban lehet érték, hiszen óriási a tét, egy-két játékos biztos, hogy túlpörög majd, továbbá a játékvezető az a Tierney lesz, aki idén viszonylag sok lapot oszt ki. Mindezek tükrében pedig mi legalább három sárga lapra fogadunk, ami a két csapat őszi meccsén már a 18. percben zöldült.

[3411563] 2021-02-02 19:00:00 Sheffield United - West Bromwich Albionx;

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


22bet

A kombink másik meccse a Manchester United-Southampton ütközet. A hazaiak számára nem sikerült jól az elmúlt hét, hiszen meglepetésre 1-0-ra kaptak ki a Sheffield Unitedtől az Old Traffordon, majd az Arsenal otthonában gól nélküli remit hoztak össze. Így a városi rivális City meglépett előlük három ponttal, ráadásul eggyel kevesebb meccset is játszott Guardiola csapata.

Ami a vendégeket illeti, a Southampton ritka pocsék formában van. Ugyan a Szentek az FA Kupában kétszer is nyertek mostanság, többek közt az Arsenalt győzték le, azonban a bajnokságban zsinórban három vereséget (Leicester, Arsenal, Aston Villa) számlálnak. A gyenge forma a hiányzókra vezethető vissza, amiből kedden sem lesz hiány, hiszen a hírek szerint Salisu, Obafemi, Smallbone, Tella, Walker-Peters és Vestergaard biztosan kimarad, míg Romeu, Diallo és Walcott játéka pedig erősen kérdéses.

A hazaiaknál maximum McTominay marad ki (Jones is sérült, de több, mint egy éve nem áll Solskjaer rendelkezésére), így pedig, ha nincs is a legjobb passzban a Manchester United, mégis rá érdemes fogadni, figyelembe véve a vendégek hiányzóit és formáját.

[3411565] 2021-02-02 21:15:00 Manchester United - Southamptonx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 19:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.14","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Sheffield United - West Bromwich // Több, mint 2,5 sárga lap","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester United - Southampton // Manchester United","odds":"1.488","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom