Tenisz

Rongyosra keresnénk magunkat a dekoratív brit hölggyel

 • Cesc18
megosztom

Messze nem tartjuk annyira esélytelennek Katie Boultert Cori Gauff ellen, mint a fogadóirodák.

Melbourne-ben keményen beindult a teniszélet, hiszen az ausztrál nyílt teniszbajnokság felvezetőjeként két női és két férfi tornát is rendeznek a Melbourne Park pályáin. Igazi meccsdömping vár ránk a hét elején, a kedd hajnali összecsapások közül pedig Cori Gauff és Katie Boulter második körös találkozóját néztük, amelyen véleményünk szerint igencsak alulértékelik a britek szőke bombázóját. 

{"headTitle":"Cori Gauff - Katie Boulter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 01:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gauff","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Boulter","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A BetClic elsőként hozta ki a szorzókat erre a találkozóra és mint látható, Gauff 1.12-es favorit, Boulter sikere pedig 6-szoros pénzzel kecsegtet. Tény, hogy a világranglistán jelenleg több, mint 300 hely választja el egymástól a két játékost, azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy a brit lány nem csak a szépségével, de tenisztudásával is felhívta már magára a figyelmet, ugyanis korábban megjárta már a top 100-at.

Boulter nagyon meggyőző rajtot vett, hiszen 6-1, 6-3 arányban kalapálta el Anna Kalinskayát, pedig a bukmékerek a mérkőzés előtt 2.80 körüli oddsot is kínáltak a leicesteri teniszezőre. Az egyoldalú meccs egyik kulcsa Katie szervája volt. 71 százalékban beütötte az elsőket és mögötte 76 százalékban meg is nyerte a pontokat. Mellé tudott tenni egy jó fogadójátékot is, Kalinskaya második szerváját atomjaira szedte szét, így pedig mindössze négy játékot veszítve mutatkozott be. 

Ami Gauffot illeti, a 16 éves amerikai tehetség egy jóval izzadságszagúbb győzelmen van túl, hiszen 2 óra 47 percet töltött a pályán és csak döntő szett tie-breakben tudta kiharcolni a továbbjutást Jil Teichmann ellen. Lehetett volna ez sokkal rövidebb is, miután 6-3, 4-2-re húzott, illetve a döntő szettben is vezetett 4-1-re, ám rendre elszórta az előnyét és végül két tie-breaket is játszottak. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Az amerikai tini tehetsége elvitathatatlan, ám hiába van hatalmas első szervája, azért zavarba lehet hozni és összességében meglehetősen sok kettős hibával dolgozik. Boulter fegyverarzenáljában is ott van egy nagyon masszív első szerva, ami az első meccsén tényleg nagyon jól működött. 

Nem mondjuk, hogy nem Gauff ennek a meccsnek az esélyese, de a 6-os szorzót egyértelműen túlzónak érezzük a brit lányra, ekkora különbség biztosan nincs köztük, főleg ha az első körös teljesítményeiket nézzük. 

A BetClic 2.65-ös oddsot fizet egy Boulter-szettért, míg +5.5-ös hendikeppel a tétünk 2.05-szörösét nyerhetjük. De abszolút elgondolkodtató a játékok számánál a 18.5 feletti opció is 1.77-ért.

Rátok bízzuk, hogy ki mennyit kockáztat, mi ráhajtunk a 6-szoros pénzre.

{"headTitle":"Cori Gauff - Katie Boulter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-02 01:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Boulter nyer","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Játszd meg a tippet kockázatmentesen:

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

 

megosztom