Női kézi BL

Ezúttal sem tud nyerni az ETO?

Újabb kőkemény meccs előtt a győriek, akik ezúttal Podgoricába látogatnak a Bajnokok Ligájában.

Meleg lehet a pite Danyiéknak Montenegróban. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Szokatlan időpontban, péntek kora este lép pályára ezúttal a győri női kézilabda-csapat a Bajnokok Ligájában, méghozzá Montenegróban, ahol a Buducsnoszt vendége lesz.

A hazaiak kezdenek felébredni, hiszen az újrakezdést követően több pozitív meglepetést is okoztak. A Dortmund legyőzését követően a Brest otthonában szenvedtek vereséget, majd meglepő módon kikaptak a Valceánál, viszont szombaton hárommal lenyomták az Odense együttesét.

Mindezeknek köszönhetően biztos, hogy továbbjutnak a csoportból, azonban az ötödik helynél előrébb nem igazán végezhetnek. Rossz hír ugyanakkor számukra, hogy csapatuk vezetőedzője, Bojana Popovic pozitívat tesztelt, így helyette Milena Rajcsevics és Susana Lazovic meccsel pénteken.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a Győr a magyar kiscsapatok és a Valcea elleni fölényes győzelemmel tért vissza az Európa-bajnokságot követően, azonban az utóbbi két BL-meccse nem sikerült. A zöld-fehérek előbb az Odense otthonában (32-32), majd a Brest ellen hazai pályán (27-27) játszottak döntetlent.

Mindezeknek köszönhetően, ha szigorúan a vesztett pontokat vesszük alapul, akkor már a CSZKA Moszkva vezeti a B jelű nyolcast. Avagy Danyi Gáborék nem hibázhatnak a folytatásban, ha első helyen szeretnének továbbjutni (az oroszokat bő két hét múlva fogadják).

A Győr két pontért utazik Montenegróba, amit viszont nem lesz egyszerű megszereznie. A Buducsnoszt stabilnak tűnik most, felszabadultan, teher nélkül léphet pályára, hiszen ezen a meccsen csak és kizárólag az ETO-nak lesz veszítenivalója, amely csapat ráadásul nincs bombaformában. Vagyis szerintünk ezúttal egy szoros meccset játszhatnak a felek, az előjelek alapján pedig simán benne van a pakliban, hogy a Buducsnoszt öt gólon belül marad.

{"headTitle":"Buducsnoszt - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-29 19:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Buducsnoszt +4,5","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}