Premier League

Mourinho is megfricskázza Kloppékat?

  • Tomihmv

Az egyre nagyobb gödörben lévő Liverpool ezúttal a Tottenham otthonában lép pályára.

Csütörtök este véget ér a Premier League 20. fordulója, a zárómérkőzés pedig egy komoly rangadó lesz, hiszen a Tottenham és a Liverpool feszül egymásnak.

A hazaiak jó formában várják a találkozót, a legutóbbi nyolc tétmérkőzésüket lehozták veretlenül, sőt ezekből hatot is behúztak. Mindezeknek köszönhetően az Angol Ligakupában bejutottak a döntőbe, az FA Kupában a legjobb 16 között járnak, a bajnokságban pedig a forduló előtt az ötödik helyet foglalták el úgy, hogy a negyedik pozícióban lévő csütörtöki ellenfelüktől egy ponttal voltak lemaradva, viszont eggyel kevesebb meccset játszottak.

José Mourinhóék tehát igen pozitív előjelekkel várhatják a hétközi ütközetet, ráadásul mindössze Lo Celso az egyetlen játékos, akire biztosan nem számíthat a portugál mester hétközben, míg Doherty, Alli és Davies kérdéses.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A vendégek önmagukhoz képest ritka pocsék formában vannak. Az utolsó hét tétmeccsükből csak egyet tudtak megnyerni, azt is az FA Kupában az Aston Villa "ifi" ellen. A bajnokságban az utolsó öt meccsükön nem tudtak győzni, zsinórban négyszer maradtak lőtt gól nélkül. A hétvégén az FA Kupából is kiestek, méghozzá az ősi rivális Manchester United otthonában. Igaz, annyi öröm volt az ürömben, hogy Kloppéknak sikerült gólokat szerezniük, Szalah talált be kétszer, de ez is kevés volt az üdvösséghez.

A német szakvezetőnek ugyanakkor új sérülttel nem kell számolnia, keretéből továbbra is a Jota, Keita, Joe Gomez, Van Dijk négyes hiányzik majd, míg Henderson játéka kérdéses.

A formák, a hiányzók és a pályaválasztók személyében meglepő, hogy a bukmékerek igen komoly favoritnak hozták ki a Liverpool együttesét. Ezzel pedig érdemes lehet szembemenni, még akkor is, ha a felek utolsó hat egymás ellenijét rendre a Vörösök nyerték. Így mi a hazaikra kínált +0,5-ös ázsiai hendikepet küldjük játékba, vagyis még döntetlen esetén is nyerők lennénk.

{"headTitle":"Tottenham - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham +0,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411547] 2021-01-28 21:00:00 Tottenham Hotspur - Liverpoolx;