Férfi kézi-vb 2021

Tényleg a favorit a favorit? - oddsok a kézi-vb győztesére

Kialakult a legjobb négy mezőnye az egyiptomi világbajnokságon, a végső győzelemre minden bukmékernél a dán válogatott a legesélyesebb. Megnéztük, hol milyen oddsokat érdemes fogadni.

A rutinos spanyolok ismét éremért játszhatnak // handballegyipt2021.com

Bár közel járt hozzá, végül nem sikerült bejutnia a világbajnokság legjobb négy együttese közé a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, miután hosszabbításban alulmaradt a hatszoros győztes Franciaországgal szemben.

Talán még a magyaroknál is drámaibb körülmények között búcsúzott a házigazda Egyiptom csapata is, amely hétméteresek után maradt alul a világbajnoki címvédő Dániával szemben.

A legsimább negyeddöntőt a svédek játszották, aki játszi könnyedséggel lépték le Katar legjobbjait, a forduló slágermeccsén pedig a szenzációsan védő (19 védés) Rodrigo Corralesnek is köszönhetően Spanyolország 31-26-ra verte Norvégiát.

 

 

A csütörtöki szünnapot követően pénteken Franciaország - Svédország és Spanyolország - Dánia elődöntőkkel folytatódik a világbajnokság.

 

 

A fogadóirodák az első meccsen viszonylag egyértelműen a francia csapat mellett tették le a voksukat, a dán-spanyolon azonban a fogadók azonnal elkezdték korrigálni a bukik számait, ugyanis elsőre Dániát elég nagy esélyesként hozták ki. A világbajnoki címvédő és az Európa-bajnok csatája előrehozott döntőnek is beillik, ezért számíthatunk rá, hogy a mostani oddspárokhoz képest kisebb lesz az olló a mérkőzés kezdésére.

Alábbi táblázatunkban a végső győztes piacokról összeszedtük a legjobb szorzókat a különböző csapatokra, a számok alapján a fiatal svéd csapat abszolút outsidernek nevezhető.

{"headTitle":"Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-29 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dánia ","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország ","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Svédország","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Szerinted melyik csapat nyeri a kézi-vb-t?