Premier League

A Leicester és a Manchester United meccsére is fogadunk - tippek a PL-re

A Rókák Liverpoolba utaznak, míg a Vörös Ördögök a Sheffield United csapatát fogadják.

Öt mérkőzés kerül terítékre szerdán a Premier League-ben, mi pedig két találkozóra, nevezetesen az Everton-Leicester és a Manchester United-Sheffield United ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Az Everton és a Leicester parádés formában várja a hétközi találkozót, hiszen előbbi csapat az utolsó 10 tétmeccséből hetet behúzott (egyet hosszabbítást követően), míg a vendégek zsinórban öt sikerrel a hátuk mögött utaznak Liverpoolba.

A pazar formák mellett egyik félnek sincs túl sok hiányzója, az Evertonnál Allanra, Delphre, Gbaminra, Doucouréra és Nkounkoura nem számíthatnak, míg a vendégeknél Morgan, Praet és Vardy maródi. Utóbbi játékos hiányát papíron megérezheti a Leicester, de gyorsan tegyük hozzá, hogy a Rókák elmúlt hét tétmeccsén nem talált be Vardy, ez idő alatt pedig 16 gólt szerezte és ugye igen jó eredményeket értek el.

Mindezek után összességében szerintünk egy pazar meccsre van kilátás, ahol bármilyen eredmény benne van a pakliban. Mivel úgy véljük, hogy gólokból nem lesz hiány, így legalább két találatra fogadunk, ami a felek utolsó négy egymás elleni ütközetén rendre összejött.

[3411541] 2021-01-27 21:15:00 Everton - Leicester Cityx;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A kombink másik meccse egy igen egyértelműnek tűnő ütközet, hiszen a játéknap előtti éllovas Manchester United a tök utolsó Sheffield United csapatát látja vendégül.

A Vörös Ördögök a kiváló helyezésük mellett pazar formában is vannak, az utolsó öt találkozójukon egy döntetlen mellett négyszer nyertek, hétvégén például hazai pályán verték és ejtették ki a Liverpoolt az FA Kupából.

Noha a vendégek is kezdenek formába lendülni, az elmúlt négy tétmeccsükből hármat is behúztak, a Newcastle elleni sikert leszámítva a másik két győzelmük nem nyom sokat a latba (az FA Kupában a harmadosztályú Bristol Roverst és a Plymouth együttesit győzték le).

Ha mindezek mellé hozzátesszük, hogy Solskjaer a szokásos hiányzóira (Jones, Pellistri, Rojo, Williams) nem számíthat, Rashford játékát vélhetően nem kockáztatja meg, míg a vendégeknél is lesznek kimaradók (Berge, O'Connell, Robinson, McBurnie, Osborn, Egan), továbbá a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a United javára, akkor nem kérdés, hogy mely gárda a meccs toronymagas favoritja, amit a két gárda utóbbi időkben lejátszott egymás elleni találkozói is alátámasztanak.

Avagy szerintünk a manchesteriek sikerével ér véget a találkozó, egyébként is, ha bajnokok akarnak lenni, akkor az ilyen meccseken, az Old Traffordon, egész egyszerűen nem hibázhatnak.

[3411542] 2021-01-27 21:15:00 Manchester United - Sheffield Unitedx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-27 21:15","footerTitle":"Eredő odds: 1.74","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/cbet/go","events":[{"eventTitle":"Everton - Leicester // Több, mint 1,5 gól","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Manchester United - Sheffield United // Manchester United","odds":"1.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}