Premier League

Az Arsenal és a City meccseivel nyernénk - tippek a PL-re

Az Ágyúsok a Szentekhez látogatnak, míg a manchesteriek Birminghamben vizitálnak.

Négy mérkőzés kerül terítékre kedden a Premier League-ben, mi pedig két találkozóra, nevezetesen a Southampton-Arsenal és a West Bromwich-Manchester City ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbi találkozóval. A felek a hétvégén is összecsaptak, igaz, akkor az FA Kupában, amikor is a Southampton 1-0-ra győzte le az Arsenalt. A szombati meccsen a hazaiak voltaképp a komplett kezdőjüket harcba dobták, Arteta mester viszont rotált.

Ezúttal borítékolható, hogy a londoniak is a legjobbjaikkal állnak fel, így a bukik feléjük tolták el a szorzókat, ráadásul a hazaiaknál lesz bőven hiányzó (Vestergaard, Obafemi, Djenepo, Redmond, Smallbone, Salisu, Tella, Bertrand, Walker-Peters, Romeu). A vendégeknél biztosan csak Pablo Marí marad ki, Aubameyang és Ceballos kérdéses.

Az előjelek alapján a kimenetelre való fogadást kihagynánk, inkább a gólok felé mennénk el. Borítékolható ugyanis, hogy a hétvégéhez hasonlóan, a felek ismét egy szoros mérkőzést hoznak össze, főleg úgy, hogy valamilyen szinten győzelmi kényszerben vannak. Mindezek tükrében megpróbálkozunk egy kevesebb, mint 3,5 gólos tippel a meccsre, ami a csapatok utolsó három egymás elleni ütközetén (mióta a világjárvány miatt zártkapus meccseket rendeznek) rendre zöldült volna.

[3411546] 2021-01-26 21:15:00 Southampton - Arsenalx;

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A kombink másik mérkőzése a West Bromwich-Manchester City. Az ütközet igen egyértelműnek tűnik, hiszen a WBA az utolsó 11 tétmeccséből csak kettőt tudott megnyerni, míg a City zsinórban 10 győzelemmel (!) a háta mögött érkezik a találkozóra, ráadásul sokkal minőségibb játékoskerettel is rendelkezik.

Ugyanakkor a manchesteriek, még ha tartalékosak is voltak, megszenvedtek a negyedosztályú Cheltenham együttesével az FA Kupában. Ezen kívül De Bruyne, Aké és Agüero kimarad, míg Walker kérdéses. Ezzel szemben a birminghamieknél Diangana, Grant, Townsend és Phillips nem lép pályára, ugyanakkor a hétvégén pihentek, hiszen már korábban kiestek az FA Kupából.

Vagyis a WBA kereken egy hete erre a találkozóra készül, továbbá az odavágón (bő egy hónapja) 1-1-es remit hozott össze a City otthonában. Avagy szerintünk benne van a pakliban, hogy a hazaiak ismét meg tudják nehezíteni a vendégek dolgát és egy szorosabb összecsapást hozzanak össze. Így mi a rájuk kínált +2,5-ös ázsiai hendikepbe fektetünk, ami csak akkor veszítene, ha a manchesteri gárda három vagy több góllal tudna nyerni.
 

[3411543] 2021-01-26 21:15:00 West Bromwich Albion - Manchester Cityx;
{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-26 21:15","footerTitle":"Eredő odds: 2.04","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/cbet/go","events":[{"eventTitle":"Southampton - Arsenel // Kevesebb, mint 3,5 gól","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"West Bromwich - Manchester City // West Bromwich +2,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}