Olasz Kupa

Városi derbi Milánóban! - ugye tudjátok, mi következik?!

  • varin

Milánói házi derbi az elődöntőért, itt már aligha lesz lazsálás vagy alibifoci.

Fantasztikus párosítással kezdődnek meg az Olasz Kupa negyeddöntői, egyből kedden este egy Derby della Madonninán, vagyis milánói városi derbin kereshetünk magunknak pénzt. Valószínűleg írnunk sem kéne, de egy ilyen meccsen a lapokban lehet az érték, a magas határ ellenére is.

{"headTitle":"Inter-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Milan","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Két csalódott csapat esik egymásnak kedden a San Siróban, hiszen a Milan az Atalanta ellen szenvedett kínos vereséget hazai pályán, míg az Inter Udinében hagyott két pontot a bajnokságban. Persze bajnoki formáktól függetlenül sem várhatunk egy városi derbin kedves, barátságos futballt, ha pedig ez egy kiesős találkozó, külön fel lehetünk készülve a kemény játékra.

A két csapat 2020-ban kétszer találkozott, mindkettőn zöldült a lap over 5.5-ös határon, így erre most is jó esély mutatkozik.

Természetesen nem minden sporttárssal lenne jó tipp az over, egy Giuával, Chiffivel vagy Doverivel inkább az undert húznánk, de Paolo Valerire semmi rosszat nem mondhatunk idén. A római a 2020/21-es bajnoki szezonban 7 meccsen 40 sárgát és 2 pirosat osztott ki.

Érdekesség, hogy éppen Valeri dirigálta a Milan előző fordulóbeli kupameccsét is, akkor 120 perc alatt 11 figyelmeztetést osztott ki a Torino ellen a spori. Valeri az elmúlt években is megtette, amit elvárhattunk tőle, tavaly például átlagban 5.59 lapot osztott ki meccsenként, míg milánói derbit 2012 óta nem fújt, akkor egy bajnoki meccsen végzett 5+5 kártyával.

Nem kell nagyon bonyolítani ezt a meccset, a két csapat számára nagyon fontos és presztízs értékű lesz a 90(?) perc, így a sok lap szinte garantált.

{"headTitle":"Inter-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-26 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3510915] 2021-01-26 20:45:00 Inter - AC Milanx;