Szerencsejáték-ipar

Újabb kiváló jel, hogy visszatért a sportfogadó élet

megosztom

Az Unibet anyavállalátánál, a Kindred Groupnál minden eddigi rekordot megdöntött a 2020-as negyedik negyedév.

Jelentések szerint rendkívül magas, mintegy 365 millió fontos bevételt produkált 2020 negyedik negyedévében a Kindred Group, amely kilenc online kaszinó, onine póker, online bingó és sportfogadó iroda brandet birtokol, többek között a Hathárom régi partnerét, az Unibetet is. Ez az összeg a cégcsoport történetében a legmagasabb adat.

Mint az az iGamingBusiness cikkében is olvasható, a bevételnövekedést az aktív játékosok 11%-os növekedése, illetve az fogadási margin emelkedése okozta. Az előző év azonos időszakához képest a különböző marketingtevékenységekkel kapcsolatos beruházásokat is 13%-kal növelte a cégcsoport, amely részben annak is köszönhető, hogy a járvány okozta nehéz hónapokban jelentősen kisebb volt a fogadási volumen és a különböző beruházások összege is redukálódott.

Ez egyébként egybecseng azzal az általános trenddel is, hogy a második negyedévben tapasztalható forgalomcsökkenést követően a játékosok többségénél nyárra, illetve őszre már újra visszaállt a fogadási hajlandóság, illetve a különböző események is elegendő lehetőséget biztosítottak számukra.

Az Unibet számtalan előnyéről mi is írtunk részletesebben. Ha olyan fogadóirodát keresel, ahol rendre kombinációs bónuszokat kapsz, speciális piacokon fogadnál az NB I-re vagy NB II-re, esetleg szinte minden nap szeretnél egy tippversenyben, egyéb játékban részt venni milliós nyereményért, nincs jobb választás az Unibetnél.

unibet
igamingbusiness
megosztom