Bundesliga

Visszavág a 8-0-ért a Schalke? 4.50-szeres ötletünk is van a meccsre!

  • gb1
megosztom

Az idény legnagyobb verését a Bayerntől kapták a 04-esek, a bosszúra pedig meg lehet az esélyük az éllovas ellen.

A Schalke szezonjának alaposan megadta az alaphangot a 2020/21-es Bundesliga idény első meccse, amelyen az éppen mindent megnyert Bayern lendületből 8-0-ra gázolta le. Az oddsok alapján a bosszút nem most fogják véghezvinni a gelsenkircheniek, de az ominózus odavágó óta azért sok minden változott.

{"headTitle":"Schalke 04-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Királykékek szimpatizánsai elég stresszes szezont élnek, hiszen csapatuk első győzelmére egészen a 15 fordulóig és összességében több, mint egy év telt el az utolsó bajnoki diadaluk óta. A Hoffenheim ellen kiszakadt a gólzsák, ám a gondok közel sem oldódtak meg, hiszen azóta Frankfurt és legutóbb a szintén kiesés elől menekülő Köln ellen is alulmaradtak. A Kecskék elleni kudarc különösen lélekölő volt, hiszen Hariték mindent megtettek a három pontért, a győztes gólt mégis a kölni Thielmann vitte be a 93. percben. 

Apró pozitívum, hogy fiatal csatáruk, Hoppe már öt gólnál jár a 2021-ben lejátszott bajnokikon, ezzel Lewandowskival holtversenyben áll az élen.

A felállások tekintetében nagy meglepetés nem várható, ugyanakkor a Schalkénak sikerült fél évre megszereznie egykori legendás csatárját, Huntelaart, aki majdnem 250 mecset játszott a Királykékek mezében és 126 találatot termelt ezalatt. Egyelőre csak a padra várható a 37 éves veterán, de tapasztalatával lehet kisegíti a gödörből a tabella végén kullogó gárdát.

[3399314] 2021-01-24 15:30:00 Schalke 04 - Bayern Münchenx

A Bayernt a Kiel elleni kupakudarc után mindenki lehordta és leírta, de azt két bajnoki győzelemmel reagálta le a Flick-legénység. Tény, hogy a mutatott játék közel sem olyan, mint nyáron, de érdekesség, hogy a bajnokság első felében így is hat ponttal többet gyűjtöttek, mint egy évvel korábban. 

Tudtad? Az utóbbi két évben a szezon második felében lejátszott 34 Bundesliga-meccsből csak egyet veszített a Bayern!

A gondok leginkább a védelemben vannak, hiszen Flick nagyon magasra tolt taktikája egyre gyakrabban üt vissza, bár már láthattunk némi finomhangolást az utóbbi hetekben. A bekkek sem hozzák azt a minőséget, amit tavaly láthattunk tőlük, nem véletlen, hogy a Lipcsét erősítő Upamecanóért be is jelentkeztek a bajorok.

Mindent összevetve persze nagyon nehéz nem vendéggyőzelmet várni a fordulózárón, de az 1,20-szoros odds nem igazán hordoz értéket. Sokkal inkább a gólváltás, amely 1.70-szeres felett pakolható ezúttal is - a bátrak pedig bepróbálkozhatnak egy Hoppe góllal, hiszen a fiatal támadó idei hatodik gólja egészen kiváló, 4.50-szeres pénzért játszható meg.

{"headTitle":"Schalke 04-Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Minkét csapat szerez gólt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


megosztom