NFL

Papírforma kombival támadunk vasárnap este

megosztom

Vasárnap kiderül, hogy melyik két csapat játssza majd az 55. Super Bowlt, avagy jönnek a konferenciadöntők.

Green Bay Packers - Tampa Bay Buccaneers

Az NFC döntőjében igazi csemegére kerül sor, hiszen két legendás irányító, Aaron Rodgers és Tom Brady méri össze a tudását, avagy Green Bay - Tampa Bay derbire kerül sor. A hazaiak -3.5 pontos favoritként várják a meccset, ami annak fényében meglepő lehet, hogy az alapszakasz hatodik játékhetén Bradyék alapos verést mértek a Sajtfejűekre (38-10). De természetesen ez egy teljesen más meccs lesz, emlékezhetünk, hogy az alapszakaszban a Saints is elpáholta a Tampát, majd a rájátszásában nagyot fordultak a dolgok. 

Nagyon úgy fest, hogy havas mérkőzésre kerül sor, ami mindig plusz fűszert ad egy találkozónak, főleg, ha a tét a Super Bowlba jutás. Ez mindkét irányítózseninek plusz kihívást jelenthet, de azt gyorsan tegyük hozzá, hogy Rodgers és Brady is otthonosan mozog ilyen körülmények között. 

Néhány bekezdés nem elegendő ennek a párharcnak a kielemzésére, így rögtön a lényegre térünk. Rodgers zseniális formában és ennek köszönhetően szárnyal a Packers offense. A Tampa védelme futások ellen kiváló, a levegőben viszont abszolút verhetőek. Például play action ellen kifejezetten gyengén muzsikálnak, ami Rodgers ellen végzetes lehet. 

Nem lesz ez egy sétagalopp a hazaiak számára, de erősebb csapatnak találjuk jelenleg a Green Bay-t, így Rodgersék továbbjutására tippelünk.

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills

A Buffalo Bills és a Kansas City Chiefs is kiváló szezont fut eddig, ám a Super Bowlba csak egyik csapat juthat be, amely véleményünk szerint a címvédő, tehát a Kansas csapata lesz. Már az elején ki kell emelnünk, hogy Patrick Mahomes végigment az agyrázkódás protokollon, tehát biztosan játszani fog.

Ettől függetlenül azonban nem gondoljuk azt, hogy egyértelműen neki kell majd hátára venni a csapatot. A Buffalo futás elleni védelme, főleg az LB-sor teljesítménye miatt továbbra is nagyon gyenge és miután a Colts 163 yarddal terhelte meg őket, a Ravens 150 yardot hozott össze ellenük a földön. Tekintve, hogy a Chiefs első számú futója, Clyde Edwards-Helaire újra bevethető lesz (161 yardot ért el futva a két csapat alapszakaszban lejátszott meccsén) és mellette Travis Kelce személyében a liga jelenleg messze legjobb tight endje fogja támadni a Bills védelmének közepét, minden adott a Kansas számára, hogy hosszú és eredményes drive-okat vezessenek, amelyekkel hatékonyan ölik az órát és sarokba szorítják a Josh Allen vezette Bills támadósort.

A Chiefs védelme ugyan szintén futással sebezhető jobban, ám tény, hogy a Bills ebben a kategóriában messze nem kiemelkedő, így végső soron ismét Josh Allenben és a passzjátékban kell bízniuk. Egyértelmű, hogy a Kansas passz elleni védelme gyengébb, mint a Ravensé volt, ám azt gondoljuk, hogy a Chiefs így is kontroll alatt tudja tartani a mérkőzést és a Bills lényegében csak a passzjátékával nem tud majd végig meccsben maradni, így az AFC-t idén is a Kansas City Chiefs fogja képviseli a Super Bowlban.

{"headTitle":"NFL, Playoffs - Konferenciadöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 21:05","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.38-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Green Bay","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kansas City","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

megosztom