Női kézi BL

Ezúttal is szállítja a bravúrt az FTC?

megosztom

Szerdát követően vasárnap is a Metz csapatával találkozik a Bajnokok Ligájában a Ferencváros.

Szerdán sikerült nyernie a Ferencvárosnak a Metz ellen. - Fotó: fradi.hu

Szerdát követően vasárnap is pályára lép a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros, és ahogy hétközben, úgy hétvégén is a Metz csapatával találkozik, ám ezúttal Franciaországban meccselnek a felek.

A hétközi ütközeten a franciák számítottak egy hajszállal esélyesebbnek, mégis a magyar csapatnak jött ki a lépés. Az Esbjerg elleni vereséget követően ugyanis Elek Gáboréknak sikerült felállniuk a padlóról, vagyis fogalmazhatunk úgyis, hogy ezúttal volt irányítója a csapatnak (Kovacsics ugyan csak 10 percet tudott vállalni, de Tóth is pályára lépett, míg Szucsánszki extrát nyújtott), illetve szerencséje is volt a gárdának, így pedig az FTC jött ki győztesen a találkozóból.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy hétvégén ez a produkció nem biztos, hogy elég lesz, mivel borítékolható, hogy a franciák jobb teljesítménnyel rukkolnak majd ki. Egyébként is a Metznek remekül megy hazai pályán, kivéve talán az FTC ellen, hiszen az utóbbi négy otthoni próbálkozásából csak egyszer sikerült legyőznie, akkor is mindössze két találattal.

Ráadásul a teher ezúttal is a hazaiakon lesz, hiszen a szerdai sikernek köszönhetően a Ferencváros egyértelműen felszabadultan léphet pályára. Egy franciaországi vereség ugyanis a simán vállalható kategóriába tartozik Elekéknél, míg a Metznek már nem fér bele az újabb pontvesztés, ha egyből a negyeddöntőben akarja találni magát.

Mindezek után a bukmékereknél toronymagas favoritnak számítanak a franciák, amivel érdemes lehet szembemenni. Szerintünk a vendégekre kínált +5-ös ázsiai hendikep megérhet egy próbát, hiszen ez a tipp még a négygólos hazai sikert is elbírja, továbbá csak akkor veszítene, ha a franciák legalább hat góllal nyernének, ami az előjelek alapján soknak tűnik.

{"headTitle":"Metz - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros +5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.704","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
megosztom