La Liga

Te bevállalnád ezt a tippet az Atlético Madrid - Valencia rangadón?

  • mr.blonde
megosztom

Vasárnap este az Atlético Madrid - Valencia meccsel záródik a spanyol bajnokság hétvégi programja.

Egyre inkább szokjuk a gondolatot, hogy a mostani La Liga szezon végén az Atlético Madridhoz kerül az aranyérem avagy Diego Simeone 2014 után újabb bajnoki címhez vezetheti a Matracosokat.

A fővárosiak hét ponttal vezetnek a városi rivális Real előtt, ráadásul úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak, vagyis olyan előny birtokában vannak, amelyet elpazarolni már talán nehezebb, mint ledolgozni.

A Valencia számára hatalmas csalódás a szezon, hiszen csak a 14. szerénykedik a csapat, 19 forduló alatt összesen négy győzelemre futotta a Denevérektől, ami rendkívül harmatos teljesítmény.

Csapathírek

Mindkét csapatnak három napja volt felkészülni erre a találkozóra, az Atlético az Eibar idegenbeli legyőzésével, a Valencia pedig az Osasuna elleni hazai döntetlennel hangolódott erre a derbire.

Simeone ezúttal sem számíthat az eltiltott Trippierre és Moussa Dembelére, Herrera és Hermoso pedig kisebb sérüléssel bajlódik. Jó hír a hazaiaknak, hogy Koke visszatérhet a kezdőbe.

A Valenciából az eltiltott Daniel Wass biztosan kimarad majd, mint ahogy a régóta maródi Jasper Cliessen sem bevethető. A vendégeknek is lehet egy visszatérőjük, a támadó Kevin Gameiro felépült sérüléséből, így akár még kezdő is lehet.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák számai alapján az Atlético Madrid nagy favoritja ennek a mérkőzésnek, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen az idei forma és az egymás elleni meccsek eredménye is mellette szól. Az 1.40-es szorzó viszont nem tűnik bombaüzletnek, hiszen azért a Valencia egy-egy meccsre képes lehet megrázni magát, példának ott van a barcelonai pontszerzése vagy a Real Madrid 4-1-es kiütése is.

Bár az Atlético Madrid a legjobb védelemmel rendelkezik a ligában, mi mégis egy Valencia-góllal szemezgetünk. Közel kettes oddsot kapunk arra,hogy a vendégek legalább egy találatot szereznek. A Valencia három meccset hozott le rúgott gól nélkül a szezonban, egyet abból éppen az Atlético elleni hazain. Azért az nem túl gyakori, hogy egy rangadón az egyik fél oda-vissza lenullázza a másikat.

Ezzel a fogadással nem piszkáljuk a végeredményt, az Atlético így is szállíthatja az újabb győzelmet, míg a Valencia részére is meghagyjuk a kiskaput egy jó eredmény elérésére.

{"headTitle":"Atlético Madrid - Valencia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia góljainak a száma 0.5 felett ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadsz ezen a meccsen? 

[3424230] 2021-01-24 21:00:00 Atlético Madrid - Valenciax;

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

megosztom