Férfi kézi-vb 2021

A svédek és a franciák meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda-világbajnokságra.

 

Oroszország - Svédország
Tipp: Svédország (döntetlen esetén a tét visszajár)
Odds: 1.41 @
     

A továbbjutás a tét az orosz-svéd meccsen, amely találkozót a skandinávok várják kedvezőbb helyzetből. Az északiak ugyan a két közép döntős meccsükön egyaránt döntetlent játszottak, de még így is továbbjutást érő helyen vannak. Mindezeknek, illetve a csoport állásának köszönhetően már egy döntetlennel is továbbjutnak a negyeddöntőbe.

Az oroszok három egységgel jutottak tovább, a középdöntőben ezt kettővel toldották meg (az észak-macedónokat győzték le), azonban a házigazda Egyiptom elleni rangadón nagyon simán, végül öt góllal kaptak ki.

Ennek köszönhetően menniük kell előre, csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény számukra. A svédeknek, ahogy említettük is, már az iksz is jó, de arra nem lehet kézilabdában játszani, vagyis a skandinávok is a két pontért lépnek pályára.

Mivel az északiak minőségibb kerettel vannak kint a világbajnokságon, eddig jóval egységesebb a játékuk, továbbá az utóbbi évek egymás elleni eredményei alapján is feléjük billen a mérlegnyelve, így rájuk fogadunk. No, de csak kétesélyben, vagyis iksz esetén a feltett tétünk visszajárna.

unibet

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

Franciaország - Portugália 
Tipp: Franciaország +3,5
Odds: 1.35 @
      

A másik meccsünk is egy komoly rangadó, ahol a franciák a portugálokkal találkoznak. A továbbjutás szempontjából ez is egy ki-ki meccs tulajdonképpen, bár a francia válogatott jóval kedvezőbb helyzetben van, mint a portugál, hiszen a luzitánoknak csak a győzelem jöhet szóba a negyeddöntőhöz. 

A franciák most nyolc ponttal állnak, a portugálok hattal, de mire ez a meccs elkezdődik, addigra vélhetően Norvégia is nyolc ponttal áll majd. Ez azt jelenti, hogy egy portugál győzelem esetén hármas holtverseny alakulhat ki, így pedig minitabella dönthet a továbbjutó csapatokról. 

A franciák néggyel verték a norvégokat, az északiak pedig eggyel a portugálokat. A portugáloknak mindenképpen le kell győzniük a franciákat, hogy kiejtsék a gallokat. Norvégiának -3-as lenne a gólkülönbsége egy ilyen minitabellán, a portugálok most -1-gyel állnak.

A bukik a portugálokat hozták ki esélyesebbnek, ami azért szakmailag nem biztos, hogy indokolt, még akkor sem, ha a tavalyi Eb-n a portugálok legyőzték a franciákat. 

A francia csapat ugyan nem sziporkázik, de szépen hozza a meccseit, mindig csak annyit kiadva magából, amennyi a győzelemhez szükséges. Ez a rutin és profizmus ezúttal is nyerő páros lehet, szerintünk ha a franciák ki is kapnak, azt csak nagyon szorosan teszik.  

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 12. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.90","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Svédország (dnb)","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Franciaország +3,5 ","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom