NB I

Ázsiai hendikepes tippel támadunk az Újpest-Vidin

  • Tomihmv
megosztom

Az előjelek alapján nem kérdés, hogy mely csapatra fogadunk szombaton.

Sikerrel indítja a tavaszi szezont a Vidi? - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton ténylegesen elstartol az NB I tavaszi szezonja, a három mérkőzés közül pedig jelen cikkünkben az Újpest-Fehérvár ütközettel foglalkozunk.

A fővárosiaknak nem sikerült túlságosan jól az őszi szezonja, hiszen csak a kilencedik helyen tanyáznak, és mindössze négy ponttal vannak a vonal felett. A formájukra ugyanakkor nem lehetett igazán panasz, már ami a 2020-as év befejezését illeti, hiszen az utolsó hat bajnokijuk közül mindössze egyet veszítettek el.

Ám azóta sok víz lefolyt a Dunán, edzőt is cseréltek (Rogan helyett Oenning vette át a stafétabotot), erősíteniük nem igazán sikerült (nagyjából ugyanazzal a kerettel dolgozhat az új mester), az edzőmeccseik pedig egészen katasztrofálisra sikeredtek. Az Újpest a Gyirmótot még 2-1-re legyőzte, ám azt követően a Honvédtól 3-2-re, a Győrtől 3-0-ra, míg a Puskás Akadémiától 5-0-ra (!) kapott ki.


>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

Ami a vendégeket illeti, önmagukhoz képest a fehérváriaknak sem ment annyira ősszel, mivel jelentős, perpillanat kilencpontos lemaradással állnak a Ferencváros mögött a második helyen. Ugyanakkor a gárda utolsó három bajnokiján jól muzsikált, továbbá a horvátországi edzőtábora jól sikerült. Porecben ugyanis jó erőkből álló ellenfelekkel (Rijeka, Sturm Graz, Dinamo Zagreb, Osijek) küzdhetett meg és talán csak a Sturm Graz elleni meccs nem úgy sült el, ahogyan azt előzetesen várni lehetett.

A vendégeknél egyébként picivel több mozgás volt, mint a hazaiaknál, hiszen távozott Nikolov és Futács is, igaz, utóbbi már nem volt alapember, érkező oldalon pedig Dárdai Palkó és Tordai Árpád nevét érdemes megjegyezni. A német utánpótlás-válogatott Dárdai a felkészülési meccseken jól teljesített és gólokat is lőtt, így akár a Fehérvár egyik erőssége is lehet a tavaszi idényben. 

Az előjelek, a felek közti minőségbeli különbség és a két csapat őszi meccse (hazai pályán 5-1-re nyert a Vidi) azt mondatja velünk, hogy itt bizony a vendégeknek áll a zászló. Olyannyira, hogy akár több gólos sikert is arathatnak a fehérváriak, így -0,75-ös ázsiai hendikeppel fogadunk rájuk, ami csak akkor veszítene, ha nem tudnának nyerni a Szusza Ferenc Stadionban.

{"headTitle":"Újpest - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár -0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.735","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3371023] 2021-01-23 19:30:00 Újpest - MOL Vidi FCx;

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

megosztom