Serie A

Vadállat bíró vs. szelíd csapatok! - eltolt határral fogadunk

  • varin
megosztom

A 9-10-es erősségű tipp hamar elillant, de így is akad value a lapokban az Inter "kötelezőjén".

Nem számít a hétvége legérdekesebb meccsének az Udinese-Inter összecsapás, papírforma szerint a trónkövetelő milánóiak simán behúzhatják az udinei kirándulást. Nem is tűnik elsőre egy kőkemény összecsapásnak, hiszen a Serie A négy legsportszerűbb csapatából kettő találkozik, ám ha megfűszerezzük ezt egy "vadállat" sporival, akkor egyből le lehet csapni a lap overre is.

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!

Az Inter alig 2 felett, míg az Udinese 2 lap alatt átlagol idén a Serie A-ban, így igazán sokkoló lehetett, amikor a Bet365 6.0-s egál line-nal nyitott a lapok számára. A határ hamar zuhanni kezdett, most ott tartunk, hogy az over 5.5 is 2.10-ért fogadható, de ennél biztonságosabb megoldást keresünk.

A mérkőzést vezető Fabio Maresca ugyanis hihetetlen idényt produkál, hat mérkőzésen 44 sárgánál és 1 pirosnál jár, amivel simán vezeti a listát a Serie A-ban. A 7.33-as átlagot ráadásul olyan mérkőzésekkel érte el, ahol nem volt könnyű megszaladnia, hiszen első ránézésre egy Atalanta-Sassuolo, Juventus-Cagliari vagy Roma-Sassuolo sem tűnik éppen erős mérkőzésnek, mégis képes volt ilyen mennyiségű lapot kiosztani.

Marescától persze nem idegen a nagy átlag, tavaly 5.90, két éve pedig 6.81 lapot osztott ki meccsenként.

Ha ezt a két és fél szezont vizsgáljuk, 4.5-es határon 34 over mellett 6 undert hozott csak a sporttárs.

A Bet365 által kínált 1.57-es szorzó a piac legjobb ajánlata, így mindenképpen itt érdemes fogadni. Érdekesség, hogy a Pinnacle 1.78-as szorzóval jött ki erre a line-ra először, ami egy brutálisan value és elhibázott szorzó volt, ám ez sajnos nagyon rövid ideig élt csupán, mostanra már csak 1.54.

Ami egyébként a két csapat mérlegét illeti, az elmúlt években rendre 4-5 lapot hoztak, amely nem nevezhető magas átlagnak, ám az Udinese botrányos formája és Maresca személye segíthet minket, hogy ezúttal felülről súroljuk a határt.

{"headTitle":"Udinese-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4 lap felett (Bet Builder)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3429135] 2021-01-23 18:00:00 Udinese - Interx;
megosztom