Serie A

Büntessük meg, hogy a bukik még mindig nem hisznek Ibráékban?

  • varin

Hazai pályán is esélytelenebb a Milan az Atalantánál, de mi nem merünk a favoritra fogadni.

Lombard derbi számít a Serie A "odavágóinak" utolsó körében a legnagyobb rangadónak, a Milan az Atalantát látja vendégül a 19. fordulóban. Az elmúlt években a döntetlenek dominálták ezt a párharcot, és mióta Bergamóban brutálisan erős csapat épült, a Milan csak egyszer tudta verni a kék-feketéket, ám így sem tudunk maradéktalanul egyetérteni a fogadóirodák oddsszabásával.

{"headTitle":"Milan-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"2.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Tény, hogy a mi bizalmunk sincs meg igazán a Milan kapcsán, mert bár Stefano Pioli csapatának idénye egészen varázslatosan alakul, azért prognosztizálható egy amolyan szokásos leolvadás, mint amilyet Olaszországban rendre produkálnak azok a csapatok, amelyek nem bírják 38 fordulón keresztül a feszített tempót. Mindazonáltal nem biztos, hogy már ez az idő elérkezett, éppen ezért nehéz jelenleg egyetérteni azzal, hogy a Milan hazai pályán underdog a négy hellyel és tíz ponttal mögötte lévő Atalanta ellen.

A fogadók egyébként meglepően reagáltak az oddsokra, hiszen a 2.80 körüli nyitóoddsokat 3 felé is verték a Milanra, majd most 2.68-as átlagon tehetünk pénzt Ibráékra, vagyis lassan kialakul az 50-50-es mérkőzés.

A harci kedv most egyértelműen Milánóban lehet az erősebb, hiszen a Juve elleni hazai fiaskót követően hozott két kötelezőt a Milan, míg a kupában is összejött a továbbjutás. A túloldalon viszont pont ezek a kötelezők jelentettek gondot Gasperini csapatának, azok a meccsek, ahol korábban csak az volt a kérdés, megáll-e 3 gólnál az Atalanta.

[3429132] 2021-01-23 18:00:00 AC Milan - Atalantax

Noha végig dominálta a Genoa és az Udinese elleni meccseket is a bergamói alakulat, ez kétszer két olyan elveszített pont, amely a végelszámolásnál hihetetlenül sokat számít majd. Az Atalantánál továbbra is az a helyzet, hogy a keret nem annyira vaskos, hogy idény végéig egyenletesen tudjon szerepelni, ezen pedig a Papu Gómez-helyzet sem segít, aki továbbra sem öltheti magára a csíkos mezt.

Lassacskán kezd javulni azért a helyzet a Milannál, a rengeteg hiányzóból többen is visszatérhetnek, habár vannak új maródiak is. Pioli mesternek bőven van keverhető kártyája, így habár Calhanoglu és Saelemaekers sem bevethető, egyelőre kérdéses, hogy például a visszatérő Rebic kezdhet-e az Atalanta ellen és az is, hogy ki pótolja majd a csapatkapitány Romagnolit a védelem közepében.

Ez a mostani Milan bőven képes meglepetést okozni, és hiába az oddsok, valójában az Atalanta legyőzése még csak olyan hatalmas csoda sem lenne. Tippünkbe rengeteg eredmény belefér, de mi egy 1-1, 2-1 körüli gólarányt várunk a lefújás pillanatában.

{"headTitle":"Milan-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 1.5 gól felett","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3429132] 2021-01-23 18:00:00 AC Milan - Atalantax;