UFC

Ez a legjobb tipp a McGregor - Poirier visszavágóra?

megosztom

Vasárnap hajnalban Abu Dhaiban a UFC 257 keretén belül ismét farkasszemet néz egymással Conor McGregor és Dustin Poirier.

Viszonylag ritkán foglalkozunk küzdősportokkal, de ha az írek fenegyereke lép az oktogonba, természetesen azt a showt mi sem hagyjuk ki. Conor McGregor skalpját ezúttal Dustin Poirier szeretné levadászni. 

Az amerikainak ez lesz a második próbálkozása, 2014-ben ugyanis összecsaptak már egyszer. Akkor meglehetősen gyorsan, egészen pontosan 1 perc 46 másodperc után véget ért a küzdelmük, méghozzá McGregor győzelmével. 

 

 

Az ír egyik fegyvere, hogy már a mérkőzés előtt megkezdi a lelki hadviselést. Ezúttal a UFC 257 felvezető showjában a következőt találta mondani:

Dustin egy jó harcos, sőt, nagyszerű, de a 'nagyszerű' szintekkel alattam áll. 60 másodpercen belül kiütöm.

Természetesen Poirier-t sem kell félteni, aki pedig "kivégzéssel" fenyegetőzött. Magabiztosságból tehát egyik oldalon sincs hiány...

Ami az esélyeket illeti, a fogadóirodák elég komoly favoritnak tartják McGregort.

{"headTitle":"Conor McGregor - Dustin Poirier","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"McGregor","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Poirier","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A kétesélyes piac mellett meglehetősen színes a mérkőzés fogadási palettája a bet365-nél. 

Növelhető McGregor szorzója például azzal, ha úgy fogadunk a győzelmére, hogy KO, TKO, DK vagy feladással nyer. Ebben az esetben már 1.50-szeres pénz a jussunk. Az írnek egyébként nem sok olyan meccse volt, ami végigment és döntéssel ért véget. Ha esetleg ez ilyen lesz, akkor az 4.00-szeres kasszát fizet. 
 

Mire fogadjunk?


A legtöbb szakértő szerint minél hosszabb lesz a meccs, annál jobbak Poirier esélyei, ugyanakkor McGregor ellen pokolian nehéz túlélni az első menetet. Az ír félelmetesen jó kezdő, emlékezhetünk, hogy egy éve Donald Cerrone-t milyen villámgyorsan elkalapálta. 

Véleményünk szerint, ha plusz izgalmat keresünk a mérkőzéshez, akkor a legjobb tipp, hogy McGregor az első menetben KO, TKO, vagy DK-val nyer. Erre a bet365-nél 2.62-es oddson fogadhatunk. 

 

Ti mit vártok ettől a meccstől? McGregor igazolja a papírformát vagy Poirier-nek sikerül visszavágnia?

 

{"headTitle":"Conor McGregor - Dustin Poirier","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-24 04:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győzelem módja és menetek: KO/TKO/DK és 1. menet McGregor","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a McGregor - Poirier visszavágóra és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

 

megosztom