Sztártipp

Ismét bejön Owen tippje a Manchester United - Liverpool csúcsmeccsen?

megosztom

A két ősi rivális egy héten belül másodjára méri össze a tudását, ezúttal az FA Kupa keretén belül.

Egy héttel ezelőtt az Anfield Roadon nem bírt egymással a Liverpool és a Manchester United, így gól nélküli döntetlennel zárult a nagy rangadó. Az angolok egykori aranylabdása, Michael Owen pedig pontosan ezt az eredményt jósolta. Ahogyan akkori cikkünkben írtuk, a 0-0-s végeredmény 16-szoros pénzt fizetett a BetClic-nél - amit 20.000 HUF értékben akár rizikómentesen is meg lehetett fogadni. 

A két gigász vasárnap kora este újra egymásnak feszül, de ezúttal az FA Kupában, a helyszín pedig az Old Trafford lesz. Az esélyekkel a későbbiekben részletesen is foglalkozunk majd, ám előtte ismét megosztjuk Owen gondolatait és tippjét. Íme:

"Jön a második felvonás a nagy riválisok között, de most az FA Kupában, ahol a tét a nyolc közé jutás lesz. Ezt szem előtt tartva, változást várhatunk a kezdőkben és talán a stratégiákban is. A múlt heti mérkőzésük meglehetősen taktikus volt és inkább a United lehetett boldogabb a 90 perc végén. 

Úgy vélem, a kupában ez másképp alakulhat. A United otthon aligha szeretne akkora területet adni a Liverpoolnak, mint az Anfielden. Ha ez megvalósul és a United jobban kinyílik, akkor ott lesz az esély a Liverpool előtt. 

Úgy vélem, hogy a vendégek szűkös, 2-1-es győzelmet aratnak." 

Owen pontos eredmény tippje ezúttal 9.40-szeres kasszával kecsegtet a BetClic-nél. 

A 2-1-ből kiindulva, jó lehet a 'mindkét csapat lő gólt' tipp és a 2.5 felett is. Előbbire 1.65-ös, utóbbira 1.85-ös oddsot kapunk. 


Tudtad?

Ezeket a tippeket akár kockázatmentesen is megjátszhatod, ugyanis a Betclic minden hatharom.com-on keresztül regisztráló játékosát 20.000 HUF FREEBET bónusszal ajándékozza meg. 

Ez azt jelenti, hogy ha nem is jön be Owen tippje, a Betclic FREEBET formájában visszafizeti a tétet 20.000 HUF értékig!
 

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a Betclic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

megosztom