Bundesliga

Roncsderbire is fogadunk szombaton

  • gb1
megosztom

A Hertha és a Werder sem a legszebb napjait éli, mi pedig újfent az underdognak szavazunk bizalmat.

A szombati Bundesliga menüből az esti idősávban megrendezésre kerülő Hertha-Werder összecsapást vettük ki. A bajnokság első felében megszerezhető 51 pontból előbbi 17, utóbbi 18 egységet szedett össze és egyaránt 17/4 győzelemmel szerénykednek, így öldöklő küzdelemre van kilátás.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hertha","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bremen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Már csak azért is, mert aki itt veszít, az vészesen közel kerülhet a veszélyzónához, ami morálisan aligha tesz jót egy csapatnak. Az oddsok alapján amúgy a hazaiaknak van nagyobb esélye a győzelemre, pedig a Hertha nem kevesebb, mint 280 perce nem szerzett gólt. Persze a pár napja lejátszott 3-0-s Hoffenheim elleni vereség alkalmával ez máshogy is alakulhatott volna, ha Piatek 0-0-nál nem hibáz büntető, de Cordoba és Cunha is komoly helyzeteket hagyott ki. Otthon, azaz az Olimpiai Stadionban különösen gyengék idén, így kissé érdekes, hogy favoritnak lett kihozva a kék-fehér gárda.

[3399313] 2021-01-23 18:30:00 Hertha Berlin - Werder Bremenx

A Werder szezonjáról sem lehet túl sok pozitívumot mondani, bár a tavaly látottakhoz képest azért jobban teljesít a csapat. Idegenben ráadásul egy fokkal jobban megy neki, mint a Weserben, hiszen csak 9/3-szor kapott ki és gólaránya is tűrhető, mínusz kettőn áll. Kohfeldt a védekezést tette rendbe elsősorban, amit jól mutat, hogy rendszeresen kevés gól esik meccseiken. A kevés beszedett találatban a három védős rendszerre váltásnak lehet szerepe és ezúttal is a Friedl-Topral-Veljkovic trió várható Pavlenka kapus elé. 

Tudtad? A Hertha által behúzott odavágó egy 13 meccses egymás elleni veretlenségi szériát szakított meg a Werder szempontjából.

A berliniek az utóbbi hat bajnokin csupán négyszer találtak be, a Werdert pedig elég nehéz feltörni, hiszen az elmúlt három bajnokin csak egyet szedett be a Kohfeldt-legénység. A bukik alapvetően underes meccset várnak, ami a korábban említettek miatt valóban reálisnak tűnik, mi azonban szombaton is inkább az underdoggal tartunk.

{"headTitle":"Hertha Berlin-Werder Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Werder +0.75 (ÁH)","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


megosztom