FA Kupa

A Brightonnal és a West Hammel nyernénk - tippek az FA Kupára

  • Tomihmv
megosztom

Mindkét Premier League-es csapat Legue One-os, vagyis harmadosztályú együttest fogad szombaton.

Szombaton nyolc mérkőzést rendeznek az FA Kupa negyedik fordulójában, amely meccsek közül a Brighton-Blackpool és a West Ham-Doncaster ütközetekre fogadunk egy kombi keretén belül.

Kezdjük az előbbi találkozóval. A Brighton személyében élvonalbeli csapatot köszönhetünk, amely gárda kezd formába lendülni. Az elmúlt négy tétmeccséből csak egyet bukott el, azt is az Old Traffordon, ami a bőven belefér kategóriába tartozik. Legutóbb 1-0-ra nyert Leedsben, míg a két héttel ezelőtti FA Kupa körben a negyedosztályú Newportot ejtette ki, igaz, csak büntetőkkel.

Ami a Blackpoolt illeti, a korábbi PL-es gárda jelenleg a harmadosztályban szerepel, ahol középcsapatnak számít. Az utóbbi öt tétmeccséből mindössze egyet nyert meg, igaz, az kisebb meglepetés volt, hiszen az élvonalbeli West Bromot nyomta le az FA Kupában tizenegyesekkel.

A felek közt tehát nem csak minőség-, hanem formabeli különbség is van, és így, hogy a WBA-t ejtette ki a Blackpool, borítékolható, hogy a Brighton nem veszi félvállról a meccset. Potter mester egyébként sem nagyon tartalékolhat, hiszen jó néhány hiányzója (Lamptey, Connolly, Izquierdo, Andone, Welbeck, Lallana, Jahanbakhsh) van. Így pedig szerintünk kijön a felek közti jelentős differencia és a Brighton lenyomja a Blackpoolt.

[3510578] 2021-01-23 16:00:00 Brighton & Hove Albion - Blackpoolx;

>>>FOGADJ A VILÁG LEGJOBB SZORZÓIN A PINNACLE-NÉL!<<<


pinnacle

A kombink másik meccse a West Ham-Doncaster összecsapás, amely nagyban hasonlít a fenti ütközetre, hiszen élvonalbeli klub fogad egy harmadosztályút. A WHU parádés formában várja a találkozót, ugyanis zsinórban négy sikerből (Everton, Stockport, Burnley, West Bromwich) érkezik, és immáron hat tétmérkőzés óta veretlen. David Moyes ráadásul csak Masuakura nem számíthat, vagyis nagyon jó előjelekkel készülhetnek a találkozóra a Kalapácsosok.

A Doncaster is jó passzban van, az elmúlt három tétmeccsét behúzta, az FA Kupa előző körében meglepetésre a másodosztályú Blackburnt ejtette ki idegenben. Mindemellett Darren Moore mesternek hiányzóval sem kell számolnia szombaton, vagyis úgy fest, hogy a vendégeknél is minden klappol.

Ugyanakkor a felek közt nagy a tudásbeli különbség, ráadásul a West Ham lesz a pályaválasztó. Mindez pedig véleményünk szerint azt eredményezheti, hogy a WHU a rendes játékidőben behúzza a találkozót.

[3510586] 2021-01-23 16:00:00 West Ham United - Doncaster Roversx;
{"headTitle":"FA Kupa kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.92","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","events":[{"eventTitle":"Brighton - Blackpool // Brighton","odds":"1.434","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"West Ham - Doncaster // West Ham","odds":"1.337","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!

megosztom