Férfi kézi-vb 2021

A horvátok és a dánok meccseivel nyernénk - napi tippek a vb-re

megosztom

Szerkesztőink arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt a férfi kézilabda világbajnokságra.

Argentína - Horvátország
Tipp: Argentína +9 (európai hendikep)
Odds: 1.25 @
    

Papíron igen egyértelmű meccset rendeznek szombaton a 2-es jelű csoportban, ahol Argentína és Horvátország feszül egymásnak. A találkozó kimeneteléhez gyakorlatilag kétség sem fér, a horvátok minden bizonnyal lenyomják az argentinokat.

Ugyanakkor a felek közti különbség már kérdéses, mivel déli szomszédaink az ilyen kaliberű meccseken eddig nagyjából annyit adtak ki magukból, amennyi kellett, nem szakították szét az istrángot. Angolát nyolccal, míg Bahreint tízzel verték meg, ezen együtteseknél azért jóval erősebb Argentína, amit a Bahrein elleni háromgólos sikere is igazol.

Mivel a horvátok hétfőn a csoportelsőségért lépnek pályára a dánok ellen, így borítékolható, hogy szombaton nem akarnak megszakadni. Mindemellett, ahogy már korábban is említettük, az argentin válogatott évre évre jobb, kulcsemberei pedig már Európában is meghatározó szerepet töltenek be. Avagy szerintünk nem alakul ki nagy különbség a felek között, így egy jelentősen, a dél-amerikaiak felé eltolt hendikeppel próbálkozunk meg ezen a meccsen.

bet365

Dánia - Japán
Tipp: Japán +13
Odds: 1.42 @
     

Második mérkőzésünkön szintén a topfavorit ellen megyünk. A dánok egyelőre hibátlanok a vb-n, töretlen magabiztossággal menetelnek az újabb csoportgyőzelem felé. A skandinávok kemény ellenféllel még nem igazán találkoztak, így könnyedén hozták a meccseiket, ami értelemszerűen nem tesz rosszat az önbizalomnak sem.

Viszont a horvátok ellen majd jön az első kemény erőpróba két nap múlva, így az északiak az újabb kötelező közben már fél szemmel arra a találkozóra is figyelhetnek, készülhetnek.

A japánok kellemes meglepetést okoztak a tornán, látszik, hogy az olimpiára egy ütőképes csapatot igyekeztek összehozni, ami hellyel-közzel sikerült is. Bár a távol-keletiek csak egy meccset tudtak eddig nyerni, végig szoros meccseket játszottak, ami jelzi a lelkesedését és motivációját a gárdának, egyben a tapasztalatlanságukra is fény derül.

Ezt a meccset mi simán odaadjuk Dániának, azonban szerintünk ebbe a magas határba Japán beleférhet.

{"headTitle":"Férfi kézilabda világbajnokság, 11. játéknap ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-23 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.77","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Argentína +9 (eh)","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Japán +13 (eh) ","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ízleld meg profi tippekkel a lovizás egyedi hangulatát. Részletekért kattints ide!
 

megosztom